"Не знаєш, що робити": Костянтин Войтенко розповів, як його друг-військовий кілька тижнів не виходив на зв'язок

Знаменитості
1 572
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Костянтин Войтенко, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Зірка серіалу "Будиночок на щастя" Костянтин Войтенко поділився, як підтримує своїх друзів-військових

Зірка українських серіалів Костянтин Войтенко, який нещодавно зробив пропозицію коханій , пригадав історію про те, як його друг-військовий кілька тижнів не виходив на зв’язок. Детальніше читайте на Хочу!

Напевно, в Україні не залишилося жодної людини, яка б не мала друга, колеги чи родича, який захищає нашу країну в лавах ЗСУ. Українці намагаються підтримувати військових не лише донатами, а й морально, спілкуючись в інтернеті чи по телефону. Це надзвичайно важливо для психологічного стану та бойового духу наших героїв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Кості Войтенка, в нього багато друзів, що нині боронять нашу неньку. Актор пригадав ситуацію, як один з товаришів кілька тижнів не виходив на зв'язок:

У мене дуже багато друзів-військових. Я постійно думаю про них, спілкуюся з ними та хвилююся. Є велика кількість запитів на допомогу, які намагаємося виконувати. Нещодавно була ситуація: надіслали захиснику посилку, а він два тижні не виходив на зв’язок. І відправлення вже навіть встигло повернутися назад. Жодного настрою тоді не було. Не знаєш, що робити. І що, наприклад, відповідати магазину, з якого написали: «А що сталося? Не підійшло замовлення?» І, дякувати Богу, через певний час військовий вийшов на зв’язок. Я тоді видихнув із величезним полегшенням.

Костя каже, що намагається завжди бути на зв’язку з друзями, які захищають Україну. Говорить, що в спілкуванні не використовують особливих шифрів чи емодзі. Звичайні розмови — найцінніші.

Костянтин Войтенко, фото
Фото: пресслужба Нового каналу
Хлопці просто на передку, тому часто надсилають відео, які неможливо побачити ні в інтернеті, ні на телебаченні. Іноді це просто жахливі кадри! Але військові впевнені й кажуть, що все точно буде добре. Роблять для цього максимум, 
— говорить актор.

І хоча в Войтенка багато знайомих служить у ЗСУ, він каже, що шевронів, як сувенірів, поки що не має. Та й інші трофеї з передової не колекціонує:

Коли друзі-військові пропонують надіслати щось з фронту в подарунок, я кажу: «Подарунків не треба. Для мене подарунок — це «+» у повідомленні, коли запитую, як справи.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зараз йде п’ятий сезон серіалу «Будиночок на щастя», в якому грає Константи Войтенко. Дивіться улюблене шоу з понеділка по четвер о 19:00 на Новому каналі. А також не пропустіть цікаві факти про Костю — його кар'єру, дитинство та особисте життя.