Слава Дьомін розсекретив, як Цибульську поза очі називають зіркові колеги. Ольга не змовчала (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
26 939

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: Оля Цибульська / Facebook

Артистка навіть подякувала за таке прізвисько

Відома українська співачка Ольга Цибульська яка висміяла гарем Володимира Остапчука, нещодавно дала інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну. Під час розмови Слава зізнався, що один з українських артистів поза очі називає Ольгу колгоспницею. Подробиці - в нашому матеріалі.

Дьомін розповів, що десь чотири роки тому мав розмову з українським виконавцем (ім'я артиста Слава не розкриває). Під час бесіди вони говорили про українських знаменитостей. Коли зайшла мова про Ольгу, то загадковий незнайомець назвав її колгоспницею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ольга доволі тепло відреагувала на таке формулювання довкола її персони. Ба навіть, Цибульська подякувала за такий комплімент. Артистка зазначила, що вона родом з провінції й дуже добре ставиться до колгоспниць.

Дякую за комплімент насправді. Я як людина з провінції дуже спокійно і з повагою ставлюся до колгоспниць. Я вважаю, що це дуже розумні, мудрі й класні люди. Це, до речі, любив мене так обзивати Олег Боднарчук у своїх чатах і у Facebook, бо для таких людей, як Олег, українська культура завжди була провінційною, чимось немодним,
відреагувала зірка.

Дивитися з 11:46

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Цибульська розсекретила деталі ДТП, в яку потрапила. Зазначимо, що артистка не постраждала.