Принц Вільям відверто висловився про стан здоров'я онкохворої Кейт Міддлтон (ВІДЕО)

Знаменитості
7 513

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Чоловік принцеси Уельської розсекретив, чи дала хіміотерапія позитивні результати

Принц Вільям публічно розповів про стан здоров'я своєї дружини Кейт Міддлтон. Тільки нещодавно зʼясувалося, що принцеса Уельська веде боротьбу з онкологічним захворюванням, тому не дивно, що це змусило хвилюватися багатьох прихильників королівської родини по всьому світу.

Сама Кейт Міддлтон наразі рідко зʼявляється на публіці, оскільки більшість свого часу приділяє відновленню свого здоровʼя та турботі про рідних. Однак інші представники королівської родини інколи коментують стан принцеси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно її чоловік теж висловився про здоровʼя Кейт Міддлтон. Днями принц Вільям взяв участь у відкритті James Place, де шанувальники монархів запитали, чи дала хіміотерапія позитивні результати. І хоча спадкоємець британського королівського престолу виявився небагатослівним, він запевнив, що зараз ситуація в їх родині покращилася.

Все добре, дякую. У нас все добре,
— зазначив принц.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон розкрила свій діагноз у березні, коли лікарі виявили у неї онкологічне захворювання після операції на черевній порожнині. Принцеса Уельська успішно пройшла курс хіміотерапії. У відеозверненні до широкої публіки дружина наслідного принца Великої Британії поділилася, що це ​​стало великим шоком для її родини, тому тривалий час вони не розсекречували публіці діагноз, оскільки хвилювалися, що це може стати травматичним досвідом для їх дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно інсайдери з Букінгемського палацу розсекретили, що насправді сталося з дружиною головного спадкоємця королівського престолу Великої Британії. Там запевняють, що нещодавно Кейт Міддлтон довелося пережити операцію з видалення матки.