Ймовірна коханка принца Вільяма вперше публічно висловилася про звʼязок з головним спадкоємцем королівського престолу

Знаменитості
2 203
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Принц Вільям та Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images

Роуз Генбері відповіла на чутки, ніби вона тривалий час крутить роман зі старшим сином чинного короля Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії

Останнім часом довкола британської королівської родини почало розповсюджуватися безліч пліток, які поширюються далеко за межі Букінгемського палацу. І тільки-но ми встигли видихнути, що король Чарльз III все ж таки не пішов у засвіти , як у Мережі знову заговорили про ймовірний роман принца Вільяма з експодругою Кейт Міддлон.

Однак на тлі таких чуток Роуз Генбері — та, кого таблоїди називають коханкою принца Вільяма , — вирішила не відмовчуватися. Натомість жінка публічно прокоментувала розмови довкола свого особистого життя і відповіла на закиди, ніби вона вже давно знаходиться у позашлюбних стосунках з головним спадкоємцем британського королівського престолу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, через своїх адвокатів Роуз Генбері повідомила виданню Business Insider, що чутки щодо її роману з принцом Вільямом є абсолютно хибними. 40-річна маркіза запевняє, що вона немає жодного відношення до того, що в стосунках принца Вільяма та Кейт Міддлтон могли початися серйозні проблеми, через які принцеса Уельська навіть зняла свою легендарну обручку з сапфіром та діамантом.

До слова, вперше чутки щодо зрад старшого сина короля Великої Британії зʼявилися ще у 2019 році, коли Кейт Міддлтон неочікувано обірвала свої близькі стосунки з подругою. Цікаво й те, що Букінгемський палац відреагував на них вкрай різко, хоча коли подібна ситуація трапилася з Чарльзом III, коли він ще був одружений з принцесою Діаною, — офіційно палац не робив жодних заяв і не намагався спростувати статус коханки, який на той момент дістався Каміллі.

Роуз Генбері
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, не так давно Кейт Міддлтон серйозно осоромилася через публікацію нового фото з дітьми від принца Вільяма. Ба більше, принцесі Уельській навіть довелося перепрошувати за використання фотошопу .