У спробах вислужитися перед кремлем, Івлєєва навідалася в окупований Маріуполь, аби "мовчки послухати війну"

Знаменитості
5 002

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Заради особистої вигоди блогерка стала ледь не найбільшою фанаткою путіна, а тепер і зовсім почала розповідати, що відбувається на фронті

У світі шоубізнесу за “поребриком” досі не вщухає скандал через “голу вечірку”. Анастасія Івлєєва, яка стала відома як головна організаторка обговорюваного заходу, відвідала окуповані території України. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Схоже, блогерка готова піти на все, аби відновити репутацію і вислужитися перед кремлівською диктатурою, зокрема й перед її очільником — нелегітимним президентом рф путіним. Принаймні таких висновків можна дійти через зізнання Івлєєвої в інтерв'ю на YouTube-каналі "Лука Ебков".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами відомої блондинки, вона особисто відвідала Донбас, окупований російськими військами. Та ще й зробила це у власний день народження. Це зізнання стало справжнім шоком для багатьох шанувальників та громадськості. Сама ж путіністка зокрема й відвідала Маріуполь, який нещадно розбомбили російські війська, проте Івлєєва не забула підкреслити “унікальне видовище, як з руїн зʼявляється нове життя”.

Я була на Донбасі… Не стала це афішувати. Донбас — це не пральня. Хочу ще додати, думаю це важливо сказати — впродовж всього часу ти чуєш війну, вона не припиняється там. Я була на лінії зіткнення, ми стояли там хвилин 15, просто мовчали, слухали війну,
— видала пропагандистська блогерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що керівництво клубу "Мутабор" хоче оштрафувати Івлєєву за проведення "голої вечірки". Блогерці погрожували чималою сумою, а саме — 800 тис. доларів.