Майже 800 тис. доларів! Керівництво клубу "Мутабор" хоче оштрафувати Івлєєву за проведення "голої вечірки"

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Організаторку славнозвісної голої вечірки в росії, медійницю Настю Івлєєву, яка видалила із своїх соцмереж антивоєнні пости, хочуть оштрафувати на шалену суму. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, що з ексведучої знаменитого тревел-шоу "Орел і решка" Івлєєвої хочуть стягнути більш ніж 700 тисяч доларів повідомили   росЗМІ . Раніше Анастасію вже оштрафували на 1100 доларів, тепер же з неї хочуть збити в десятки разів більше коштів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, керівництво клубу "Мутабор", де відбувалася скандальна гола вечірка, планує відсудити у Насті 70 млн рублів (майже 785 тисяч доларів). Основна причина такого рішення - зіпсована репутація закладу.

Зауважимо, що Івлєєва підписала із клубом договір про оренду, згідно якого вона зобов'язалася діяти за російським законодавством та не послуговуватися ненормативною лексикою. Також зірка гарантувала відсутність провокацій та якихось інших дій, що псували б репутацію "Мутабору". Зазначимо, що за приміщення Івллєєва віддала 3 млн рублів, однак медійниця до сих пір не виплатила 960 000 рублів, а також суму, яка поки що є невідомою (за алкоголь з бару).

Понад 70 мільйонів рублів! Керівництво клубу "Мутабор" хоче оштрафувати Івлєєву за проведення "голої вечірки" - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з пропагандистських етерів видалили левову частину зірок , які брали участь у голій вечірці Івлєєвої. "Блакитний вогник" розпрощався відразу з 26 артистами.