На росії почали масово "скасовувати" Настю Івлєєву. Вона ж бігом видалила з соцмереж усі антивоєнні пости (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Російська блогерка Настя Івлєєва влаштувала на росії “голу вечірку” . Після неї депутати стали вимагати посадити до в’язниці Лоліту Мілявську та Філіпа Кіркорова. Дісталось і самій Насті: рекламодавці почали відмовлятися від співпраці зі знаменитістю, а податкова почала виїзну перевірку. І що робить блогерка? Правильно, “перевзувається”: плаче на камеру та видаляє антивоєнні пости.

Російська блогерка Настя Івлєєва оскандалилася своєю “голою вечіркою” за участю відомих путіністів. Дівчині також довелося публічно прокоментувати “злив” в Мережу фотографій з вечірки в “Мутаборі”: вона просила вибачення та пообіцяла передати виручені кошти з другого дня заходу в благодійний фонд. Що цікаво, останній належить компанії Meta, яку рф визнала екстреміською організацією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Недивлячись на слізливу сповідь Івлєєвої, від співпраці з нею відмовилися відразу два великі рекламодавці. Так, її прибрали з сайту МТС, амбасадором якого вона була. Компанія відредагувала сторінку на сайті: прибрала фотографію Івлєєвої, яка стояла поруч з фотографією Дмитра Нагієва під написом “Зустріч з амбасадорами МТС”. Так, на честь 30-річчя компанії клієнти могли виграти зустріч з кимось з них. Тепер там красується лише Нагієв. Також блогерка більше не буде рекламувати банк “Тінькофф”. Певно, ці дві компанії вважають співпрацю з дівчиною ризиковою.

Фото: Telegram-канал "Baza"
Фото: Telegram-канал "Baza"

Та публічна “страта” Івлєєвої, як вона сама це назвала, продовжується -  до Насті навідалась податкова . За словами голови “Ліги Безпечного Інтернету” Катерини Мізуліної, перевірка має всі шанси закінчитися порушенням кримінальної справи. “Дякую російській поліції за оперативне реагування на влаштований шабаш під час СВО. Тил у надійних руках”, - написала Мізуліна у своєму Telegram-каналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та якщо все це українців не надто чіпляло, то зникнення під шумок антивоєнних постів з Instagram-сторінки Івлєєвої викликало у них хвилю обурення. Раніше блогерка опублікувала пост з чорним квадратом та написом “Ні війні”, а також картинку з голубом миру і закликами зупинити воєнні дії та почати мирні переговори. Але за перших проблем з владою вона зробила те, що росіяни вміють чи не найкраще - “перевзулася”.

Фото: Telegram-канал "Baza"
Фото: Telegram-канал "Baza"
Фото: Telegram-канал "Baza"
Фото: Telegram-канал "Baza"
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що кліп Баскова тепер не можна крутити на росТБ... інакше штраф в 1 млн. За що влада “карає” путініста - дізнавайтесь у цій статті .

Фото: @nastyaivleeva