У них велике серце! 6 зіркових пар, які стали багатодітними батьками під час повномасштабної війни (ФОТО)

Знаменитості
22 360

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/_inna_mi_/

Ці українські зірки доводять, що під час війни життя не зупиняється

Напередодні Дня матері хочеться говорити про родину, любов та продовження життя. В цьому матеріалі ми розкажемо вам про українських знаменитостей, які наважились стати багатодітними батьками під час великої війни.

Українці щодня демонструють світу свою стійкість та міцність під час війни. Кожен день ми захищаємо свою незалежність, не забуваючи про роботу, кохання та народження дітей — майбутнє нашої країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навіть у цей складний час деякі українські знаменитості встигли оголосити про поповнення в родині та стати багатодітними батьками. Про них розповідаємо далі!

1. Світлана Тарабарова та Олексій Бондар

Співачка Світлана Тарабарова народила третю доньку саме на початку війни. Зіркова родина назвала малечу Поліною.

2. Лілія Ребрик та Андрій Дикий

У подружжя ведучої Лілії Ребрик і хореографа Андрія Дикого нещодавно з'явилась третя донька Аделіна. Зараз Ліля повністю присвячує себе материнству та отримує від цього справжню насолоду.

3. Олександр Скічко та Єлизавета Юрушева

Ще одна зіркова пара, яка тепер мати звання — багатодітні батьки. В родині Олександра та Лізи під час війни народилась третя дитина — донька Анна.

4. Тімур та Інна Мірошниченки

Ведучий Тімур Мірошниченко і його дружина Інна усиновили хлопчика Марселя у 2023 році й стали багатодітною родиною. Тепер зірки готуються всиновити ще одного малюка.

5. Саша Бо та Платон Тарнавський

Блогерка Саша Бо і її чоловік теж стали батьками під час війни. У них народилась донька Віра. Тепер зірки соцмереж — багатодітне сімейство.

6. Євген Хмара та Дар'я Ковтун

Піаніст Євген Хмара і співачка Дар'я Ковтун втретє стали батьками у 2022 році. У зіркового подружжя народився син.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось за час війни Наталія Могилевська всиновила одразу двох дівчаток. Материнство так змінило життя співачки, що вона вирішила стати письменницею і випустити дитячу книгу.