Блогер Олександр Волошин заявив, що подавав свою кандидатуру на шоу “Холостяк”

Знаменитості
1 522

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишній чоловік Анни Трінчер зізнався, що вже готовий до нових стосунків

Тільки нещодавно стало відомо, що вже незабаром розпочнуться зйомки нового сезону шоу “Холостяк” , головним героєм якого став військовий та ветеран російсько-української війни Олександр Терен . Однак зʼясувалося, що на його місце претендував також колишній чоловік Анни Трінчер, відомий блогер Олександр Волошин. Що про це відомо — розповідаємо нижче!

В інтерв'ю Weekend Show на М1 Олександр Волошин заявив, що подавав свою кандидатуру на шоу “Холостяк”. Блогер зазначив, що проводив перемовини із командою проєкту, і ті звичайно зацікавились кандидатурою Олександра, особливо після розлучення з Анною Трінчер, однак згодом він відмовився від цієї ідеї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому таке рішення він пояснив тим, що головним героєм “Холостяка” у час війни було б доречніше стати саме військовому. Однак у майбутньому Волошин не виключає можливості долучитися до створення майбутнього сезону.

Я вирішив, що я не маю нині бути на шоу “Холостяк”, там повинен бути військовий, оскільки зараз вони повинні бути на всіх рейтингових шоу. Вже після Перемоги, якщо я не буду у стосунках, я спробую подати себе ще раз,
— прокоментував Волошин.

На запитання ведучих про особисте життя, блогер зізнався, що готовий до нових стосунків. Стосовно критеріїв до потенційної обраниці зірка мережі відповів, що фізична привабливість важлива, але це зовсім не основне. Мовляв, усі його попередні стосунки підходили під певні критерії, але пізніше виявилося, що вони не грали жодної ролі. Найголовніше для інфлюенсера, щоб із дівчиною співпадав вайб і разом було комфортно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександр Волошин зізнався, що після розлучення сталося з автівкою, яку він подарував Анні Трінчер. Блогер розсекретив, чи залишив розкішний автомобіль своїй екскоханій.