Після низки скандалів з російським репертуаром чоловік Катерина Кухар йде зі сцени

Знаменитості
9 869

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Стоянов та Катерина Кухар. Фото: instagram.com/stoianov_oleksandr

Експрем'єр Національної опери України здивував зізнанням, що більше не виступатиме на великій сцені

У час війни майже вся плеяда артистів відмовилася від російського репертуару, в тому числі це зробила і прима балерина Катерина Кухар. А от її чоловік Олександр Стоянов так і не розпрощався з російським балетом, через що неодноразово потрапляв у скандали. Проте днями експрем'єр Національної опери України здивував зізнанням, що вирішив покинути сцену після 20 років роботи у балеті. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Відомо, що навіть ветеран війни Олександр Терен — новий “Холостяк” — відмовився танцювати разом з Олександром Стояновим, оскільки не хотів мати нічого спільного з російською культурою. Проте разом зі своїми артистами чоловік Катерини Кухар продовжував виступати у Європі з “Лускунчиком” та “Лебединим озером” Чайковського. Тому не дивно, що це обурювало як колег артиста балету, так і українців в цілому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що після низки скандалів Олександр Стоянов несподівано заявив, що вирішив покінчити зі своїми виступами на сцені. За словами артиста, це рішення вже офіційне. Щоправда, чи буде воно остаточним — не впевнений навіть сам Стоянов.

Офіційно завершив зі сценою… Хоча, може, як Тайсон? Через…
— загадково написав Олександр Стоянов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірковий кум Катерини Кухар відповів, чи справді прима-балерина розлучилася з Олександром Стояновим. Юрій Ткач прокоментував родинні та дружні стосунки з зірками українського балету.