Серйозно травмувалася: 42-річна Катерина Кухар розповіла, що не зможе закінчити свій тур

Новини шоубізнесу
1 482
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Кухар
Фото:ekaterinakukhar_official/Instagram

Артистка розповсюдила знімок в Stories, на якому постала в заплаканому вигляді

Популярна українська прима-балерина Катерина Кухар, яка заявила, до яких вистав не зможе повернутися через війну, розсекретила, що отримала дуже серйозну травму і тепер не зможе закінчити свій концертний тур. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це вона повідомила у себе в Instagram Stories. Кухар звернулася до шанувальників та розповіла, що мала необачність надірвати м’язи, під час одного зі своїх виступів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З ролика було видно, що Катерина дуже засмучена ситуацією, що склалася. Вона навіть пустила сльозу.

Мені боляче це говорити, але таке трапляється… Сьогодні наприкінці другого акту я отримала серйозну травму — надрив м’язів і не зможу закінчити цей тур. Я неймовірно вдячна за тепло, яке я сьогодні відчула і за ті слова, які я почула. Якщо чесно, дуже-дуже сумно, тому що артист ніколи не буде до цього готовий. Ми розуміємо, що ми не роботи, балетне тіло і не тільки балетне тіло, людина не бездоганна. Вона не може завжди працювати, як робот. Але це завжди для артиста сумно, важко,
- заявила прима-балерина.
Stories Катерини Кухар
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на тлі чуток про розлучення Катерина Кухар заявила, що вони з Олександром Стояновим йдуть різними шляхами. Прима-балерина також прокоментувала скандал зі звинуваченням стосовно просування російської культури.