Олександр Стоянов випадково проговорився про розлучення з Катериною Кухар: і ось що його видало

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Судячи з усього, прихильники Катерини Кухар та Олександра Стоянова мали рацію щодо розлучення зіркової пари . Адже днями артист балету тільки більше підігрів чутки, ніби вони з дружиною більше не разом. Як саме він це зробив – усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua.

Днями колега Олександра Стоянова звинуватила його у просуванні російської культури на увесь світ. А причиною стало те, що з власним колективом Grand Kyiv Ballet він виступає з "Лебединим озером" під музику російського композитора Петра Чайковського. Багатьох обурило, що представляючи Україну артисти виходять на сцену та виступають з репертуаром, який асоціюється з країною-агресоркою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак як виявилося, Катерина Кухар теж не підтримує ідею того, аби артисти Grand Kyiv Ballet виступали з "Лебединим озером". Про це заявив сам Олександр Стоянов, відповідаючи на звинувачення щодо пропаганди культури ворога. Але, варто зазначити, що увагу глядачі звернули на зовсім інше деталь. Адже у відео, опублікованому в Instagram Stories, артист балету підкреслив слова "мати моїх дітей", натякнувши, що Катерина Кухар більше не є його дружиною.

У мене з матір'ю моїх дітей Катериною Кухар є велика і важка дискусія щодо того, чи можуть українські артисти виконувати Лебедине озеро. На підтримку своєї позиції я використовую слова народної артистки України, балерини Наталії. Цитата: "Існує величезна різниця між походженням балету і його постановкою". Неправильно називати російськими балети, на які у кожного театру у світі вже десятки років є по дві-три власних редакції. У нашому театрі в нас дві версії Лебединого озера — Ковтуна і Шекери. Це українські балетмейстери, які віддали роки свого життя, щоб прославити саме нашу культуру,

– зазначив Олександр Стоянов.

Олександр Стоянов випадково проговорився про розлучення з Катериною Кухар: і ось що його видало - фото №1
Фото: instagram.com/stoianov_oleksandr/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після скандалу з ексглавою Мінкульту Олександром Ткаченко, його місце запропонували зайняти Катерині Кухар. Однак прима-балерина  відмовилася від високої посади  та пояснила своє рішення.