Йому могло б виповнитись 55 років… Пригадуємо найкращі цитати Меттью Перрі (ФОТО)

Знаменитості

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Найкращі цитати на честь дня народження Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Незабутні цитати та спогади на честь 55-річчя покійного Меттью Перрі

19 серпня Меттью Перрі міг би відсвяткувати свій 55-й день народження, але підступна смерть забрала його життя... Зірка серіалу "Друзі" залишиться в наших серцях не лише як талановитий актор, але і як людина, яка показала, що навіть у найтемніші часи можна знайти світло і гумор. Ми зібрали найкращі цитати та фото Меттью Перрі, щоб вшанувати його пам’ять.

У жовтні 2023 року Меттью Перрі трагічно пішов з життя у віці 54 років. Обставини його смерті були сумними та раптовими. Перрі знайшли без свідомості у своєму будинку в Лос-Анджелесі, і, попри спроби врятувати його, він так і не прийшов до тями. Його смерть викликала хвилю співчуття та скорботи по всьому світу, особливо серед шанувальників "Друзів", які пам'ятатимуть його як одну з найяскравіших зірок телебачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Меттью Перрі залишив нам не лише незабутні ролі, а й мудрі слова, які звучали як на екрані, так і в реальному житті. Ось кілька його найкращих цитат:

Незабутні цитати Меттью Перрі

Життя Меттью Перрі залишило слід у серцях мільйонів. Фото: Getty Images

Мої улюблені шість слів на шляху до відновлення: довіряти Богові, прибирати в домі та допомагати іншим.

***

Раніше я був справжнім чарівним принцом, коли йшов на побачення з дівчиною. Але потім я доходив до того, що міг отримати інсульт від стресу, який я відчував від того, що мені доводилося тримати себе в руках. Відтоді я зрозумів, що ключ до гарного побачення — приділяти жінці увагу.

***

Мені пощастило, що в ранньому віці я зазнав приблизно 19 невдач, тому я реалістично ставлюся до успіху і до того, як швидко він може зникнути. Важливо лише розумно до цього ставитися.

Меттью Перрі — зірка "Друзів", яка ніколи не згасне. Фото: Getty Images

***

Для актора бути на автопілоті — це найгірше, що може бути.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Спроба подолати залежність — один із найскладніших викликів, із яким стикається людина протягом життя. А те, що мені довелося робити це під пильною увагою таблоїдної преси, спочатку здавалося ще складнішим. Але насправді це, як не дивно, виявилося плюсом. Саме завдяки пресі я не міг зайти в бар і замовити собі випивку.

***

Я, безумовно, ношу своє серце зовні, і я думаю, що це проявляється у персонажах, яких я граю. Я відчуваю тугу чи щось таке, що виходить з мене, і це знаходить відгук у людях.

Меттью Перрі — спадщина актора, яка живе в серцях і цитатах. Фото: Getty Images

***

Коли я був молодшим, я використовував гумор як інструмент, щоб уникнути надто серйозного ставлення до людей: якщо відбувалися глибокі емоційні речі, я жартував, щоб розрядити ситуацію.

***

Кажуть, що жінкам подобаються чоловіки, які вміють їх розсмішити, і я вважаю, що якщо ви можете розсмішити жінку на першому і другому побаченні, то у вас все гаразд.

Незабутні цитати та спогади на честь 55-річчя Меттью Перрі. Фото: Getty Images

***

Я був хлопцем, який хотів стати відомим. У мене аж пара з вух виходила, я так сильно хотів бути відомим. Ти хочеш уваги, ти хочеш грошей, ти хочеш найкраще місце у ресторані. Але я не думав, якими будуть наслідки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Я знаю, що Чендлер схожий на мене. Але якби ви поспостерігали за моїм життям протягом тижня, нудних моментів було б набагато більше.

Чендлер навіки. Фото: Getty Images

***

Коли ви потрапляєте на чергове перехрестя свого життя, є два шляхи: поганий шлях, коли ви здаєтесь, і важкий шлях, коли ви починаєте боротися. Я пішов важким шляхом і вийшов з нього ще сильнішим. Зараз я сиджу тут і почуваюся чудово.

***

Я навчився падати рано — мені було років шість, саме тоді я зрозумів, що це гарний спосіб розсмішити дівчат.

***

Щоб бути коміком, треба мати трохи темряви за плечима. Я, безумовно, спираюся на своє минуле, і це допомагає.

Меттью Перрі і його мудрі цитати. Фото: Getty Images

***

Коли я помру, я б хотів, щоб після "Допомагав людям" було написано "Друзі".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у вбивстві Меттью Перрі підозрюють відому акторку. Нарешті у ЗМІ виплило її імʼя.