Мало хто знає: диво-засоби з вашої кухні, які відмиють найгірші плями після грибів

Їжа

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Страви з грибів - чудовий сезонний спосіб урізноманітнити раціон. Ми розповідали, як приготувати дуже смачний грибний пиріг. Але, якщо ви займетесь підготовкою грибів для цього пирога, може виявитись, що ваші руки вкрились темними плямами.

Але це не біда - є способи, які дозволять від зайвих зусиль очистити шкіру. Розповідаємо про них разом із ProstoWay.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як відмити руки

Якщо ви назбирали грибів та перечистили їх, ймовірно, що тепер маєте проблему. А саме, шкіра рук стає чорною. Та є один простий засіб, що допоможе усунути проблему. Вас врятує звичайний столовий оцет.

Для приготування засобу 250 мл оцту треба розчинити в 1 л  теплої води. В цей оцтовий розчин слід опустити руки та дочекатись, щоб він вступив в реакцію з ферментами грибного соку. Вже за да декілька хвилин ви помітите, як ваші руки почнуть світлішати. Після цього залишиться лише помити їх з милом.

Лимонна кислота теж чудово працює. Можна приготувати ванночку для рук - на 1 л теплої води всипати 1 пакетик лимонної кислоти. Одразу слід опустити руки у розчин і тримати їх там 3-5 хвилин. Після цього, не змиваючи руки після ванночки, треба гарно намилити їх милом і змити водою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оберіть той спосіб, який підходить вам найбільше. Також ми розповідали про сприятливі дні для квашення капусти.