Перегляд "Білого лотосу" скасовується: фанат рф Мілош Бікович отримав роль в популярному американському серіалі

Кіно та серіали
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На лютий 2024 року заплановані зйомки нового сезону американського комедійно-драматичного телесеріалу "Білий лотос". Та враховуючи серйозні зміни в акторському складі, рейтинг касту може провалитися. Адже разом із голлівудськими зірками на екранах зʼявиться фанат путінського режиму, російсько-сербський актор Мілош Бікович. Що про це відомо – розповідаємо нижче.

Як повідомляє видання Deadline, до акторського складу третього сезону "Білого лотоса" режисера Майка Вайта приєдналися Мілош Бікович, Крістіан Фрідель, Моргана О'Рейлі, Лек Патраваді та Шаліні Пейріс. Як завжди, жодних подробиць знімальна команда поки не розголошує. Проте доєднання до проєкту російсько-сербського актора викликало чимало питань у різних країнах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Перегляд "Білого лотосу" скасовується: фанат рф Мілош Бікович отримав роль в популярному американському серіалі - фото №1

Особливо такими новинами незадоволені українські глядачі серіалу. Адже рівно за рік до російського вторгнення в Україну, Мілош Бікович отримав громадянство рф. Ба більше, терористичну московію він називає своєю "родиной", а в інтервʼю Ксенії Собчак він взагалі заявляв, ніби в західних країнах немає ознак демократії, на відміну від росії. Проте коли мова пішла про зйомки в американському серіалі, актор несподівано перестав негативно висловлюватися в бік "напівзігнилого заходу".

Перегляд "Білого лотосу" скасовується: фанат рф Мілош Бікович отримав роль в популярному американському серіалі - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що не тільки сербський актор підтримує терористичну рф. Адже нещодавно турецько-німецька акторка та зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі несподівано організувала свято у суто російському стилі .