Сміх крізь сльози: 5 найкращих романтичних комедій до Дня Валентина

Кіно та серіали
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Закохані люди, які полюбляють романтику, з нетерпінням очікують день Святого Валентина. Хтось сприймає це день, як можливість висловити свої щирі почуття, інші збираються з силами освідчитися коханій половинці у незвичній атмосфері, а більшість планують провести цей вечір у приємній компанії та подивитися хороший романтичний фільм з партнером.

Щоб день став незабутнім, потурбуйтеся привітати один одного продуманими подарунками та чудовими сюрпризами. Редакція Хочу! підготувала цікаві романтичні комедії, які дозволять чудово провести час наодинці та приємно відпочити за домашнім переглядом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. "Наречений напрокат"

Бізнес-леді Кет Елліс отримує запрошення на весілля молодшої сестри. Ця приємна подія наганяє на героїню депресію, тому що вона не має пари, а шафером на весіллі буде її колишній хлопець. Кет вирішує найняти чоловіка з служби ескорту, який перевершує її сподівання, а ділові стосунки плавно перетікають у область взаємного особистого інтересу.

2. "Люблю тебе ненавидіти"

Двоє молодих людей знайомляться у кафе та гарно проводять шалену ніч. Проте зранку між ними виникає неприязнь, яка перетворюється у ненависть. Вони більше не мають наміру зустрічатися, але доля-жартівниця зіштовхує їх разом на весіллі спільних друзів, де вони змушені прикинутися парою. Але, як відомо: від кохання до ненависті один крок, то чому не може бути і навпаки.

3. "Кохання з першого погляду"

Хедлі і Олівер знайомляться у аеропорту. Дівчина летить на весілля до тата та запізнюється на літак. Випадковість зводить разом двох молодих людей. Вони спілкуються весь політ і знаходять багато спільних тем. Олівер не встигає записати номер телефону, але доля знову зводить їх разом через кілька днів. Вони переконуються, що це не випадковий збіг і розуміють, що не хочуть розлучатися знову.

4.  "Моє прекрасне весілля"

Цікаве пробудження після вдалого вечора виявляє, що у паспорті молодих людей стоїть штамп про одруження. Вони вирішують не розривати шлюб одразу і вирушають у Мексику на "медовий місяць" разом з родиною і друзями. Їх очікує багато сюрпризів, веселих пригод і цікавий кінець у фіналі.

5.  "До тебе чи до мене"

Двоє близьких друзів давно і сильно закохані один в одного, але ніхто не хоче зробити  перший крок. У Пітера виникає цікава думка на кілька днів зробити обмін будинками, щоб краще пізнати один одного та розібратися у своїх почуттях. Цей експеримент призведе до неочікуваних наслідків для героїв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для любителів серіалів важливо не пропустити найкращі новинки лютого . Ви точно не пошкодуєте, про витрачений час, адже вони заслуговують на увагу.

Головне фото: tripmydream