"Том був одержимий нею": друзі Круза підтвердили інформацію про його стосунки з росіянкою Ельсіною Хайровою

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий американський актор Том Круз, про якого ходили чутки, що нібито він зустрічається з росіянкою Ельсіною Хайровою, таки справді перебуває у стосунках з нею. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, що між Хайровою та Крузом справді щось є повідомило авторитетне видання  Daily Mail.  Говориться, що пара зустрічається вже кілька місяців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спільні друзі пари заявляють, що Круз досить часто лишався на ніч у Ельсіни. Наразі Хайрова та Круз все частіше з'являються разом на різних заходах, як-от на  гала-вечері на підтримку лондонської благодійної організації Air Ambulance Charity в п'ятизірковому готелі Raffles. Друзі закоханих наголошують, що вони не афішують свої стосунки, але в них усе чудово.

У колі Ельсіни добре відомо, що вони з Томом тепер разом. За останні кілька тижнів вони дуже зблизилися, але намагаються не фотографуватися разом, бо хочуть зберегти конфіденційність. Вони були нерозлучні, точно пара. Здавалося, Том був одержимий нею.

- підсумували друзі.

"Том був одержимий нею": друзі Круза підтвердили інформацію про його стосунки з росіянкою Ельсіною Хайровою - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня Тома Круза  показала ідеальний спортивний образ  для прогулянок містом. Жінка одягнула чорні трикотажні штани, а також майку з широкими бретелями.