За мотивами серіалу "Гострі картузи" знімуть фільм із Кілліаном Мерфі у головній ролі

Кіно та серіали
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кілліан Мерфі у ролі Томаса Шелбі в серіалі "Гострі картузи", фото
Фото: instagram.comcillianmurphyofficiall

Томас Шелбі скоро повернеться на екрани!

Популярний ірландський актор, володар цьогорічної премії “Оскар” та незабутній Томас Шелбі з “Гострих картузів” Кілліан Мерфі — незабаром повернеться до своєї знаменитої ролі! Що про це відомо, розповідаємо далі!

Як відомо, 6-й сезон серіалу був останнім — на продовження чекати марно. Однак Стівен Найт — сценарист та продюсер серіалу, збирається взятися за фільм, який зніматимуть за мотивами культового гангстерського серіалу. Зйомки він планує розпочати вже у вересні цього року, а в головній ролі, звісно ж, буде неперевершений Мерфі. Про це повідомляє variety .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше зірка "Оппенгеймера" зауважував, що зацікавлений у зйомках нової повнометражки, якщо сценарій виявиться “гідним”. Схоже, так і є, адже Найт підтвердив, що роль Томаса Шелбі у його новому фільмі належить Кілліану Мерфі.

Якщо там буде більше історії, я б із задоволенням це зробив. Але це має бути правильно. Стів Найт написав 36 годин телесеріалу, і ми були на такому високому рівні. Я дуже пишаюся цією останньою серією. Отже, було би правильно і виправдано зробити більше,
— говорить оскароносний актор.

Щодо сценарію, то Стівен Найт трохи привідкрив завісу, однак все одно ще тримає інтригу:

Я точно знаю, про що йтиметься у фільмі. І я знаю, які дві історії він розповість. Що відбуватиметься після завершення останнього сезону, я хотів би показати у фільмі,
— висловився сценарист.

Додамо, що “Гострі картузи” (англ. Peaky Blinders) — це британський кримінально-драматичний телесеріал Стівена Найта 2013 року, який описує життя родини Шелбі в Бірмінгемі в 20-30-ті роки минулого століття. Серіал настільки полюбився глядачам, що після отримання низки престижних нагород (у 2018 році) сценарист заявив про його чергове продовження — на 6 та 7 сезони. Та пізніше все “перегралося” і 6-й сезон став фінальним. У фільмі, який зніматимуть за мотивами серіалу, події розгортатимуться за часів Другої світової війни, а сама стрічка матиме зовсім інший сюжет.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Денієл Крейґ поступиться роллю Джеймса Бонда актору Аарону Тейлору-Джонсону. Зірка от-от має підписати відповідний контракт. Серед інших претендентів на цю роль чоловіка-легенди, до речі, були Том Гарді, Генрі Кавілл, той же Кілліан Мерфі та Ідріс Ельба.