Вам може не сподобатися: Г'ю Ґрант заспойлерив сюжетний поворот нового фільму про Бріджит Джонс

Кіно та серіали
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Г'ю Ґрант, фото
Фото: Getty Images

Ця новина засмутить прихильників Коліна Ферта

Раніше ми писали, які серіали вийдуть у травні 2024 року. Також в останній місяць весни мають розпочатися знімання четвертої частини франшизи “Щоденник Бріджит Джонс”. Що цікавого про неї розповів Г'ю Ґрант - читайте далі у цій статті.

Англійський актор Г'ю Ґрант поділився з виданням People враженнями від роботи над новим фільмом “Bridget Jones: Mad About the Boy”. За словами знаменитості, цей сценарій “кращий у житті”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ґрант розповів, що це буде екранізація книги “Бріджит Джонс. Без розуму від хлопчиська”. Також він зазначив, що історія частково заснована на житті авторки книг про Бріджит Джонс - Гелен Філдінг.

Зокрема йдеться про її досвід виховання двох дітей після смерті чоловіка. Саме через це проходитиме і головна героїня фільму. Тож логічно, що у четвертому фільмі Колін Ферт не повернеться до ролі містера Дарсі. Погоджуємося, що не на це ми розраховували…

Відмітимо, що події цієї книги відбуваються через 14 років після подій книги “Бріджит Джонс. На межі здорового глузду”. Дарсі помер 5 років тому, залишивши Бріджит з двома дітьми. Жінка знову задумується над тим, щоб почати ходити на побачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про нові правила для номінації на “Оскар”. Ділимося подробицями - у цій статті .