33-й фільм кіновсесвіту Marvel під назвою "Мервели" став найпровальнішим фільмом в історії (ВІДЕО)

Кіно та серіали
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Американський супергеройський фільм "Марвели" з однойменного кіновсесвіту не виправдав очікувань творців і з тріском провалився у прокаті в перші ж вихідні після виходу. Світова прем'єра відбулася минулої п'ятниці, 10 листопада. Деталі - вже у нашому матеріалі!

Цей фільм - 33-ій за рахунком у межах Кіновсесвіту Marvel. І сталося так, що з-поміж усіх стрічок він виявився найменш прибутковим. Як повідомляє аналітичний кінопортал Box Office Mojo, за перші вихідні, які для касових зборів зазвичай є визначальними, супергеройське кіно зібрало в американському прокаті всього 47 млн доларів, тоді як ставки були суттєво вищими. Спершу прогнозувалося 75-80 млн доларів, пізніше - всього 60-65, але й ці низькі показники насправді виявилися занадто високою планкою для "Мервелів".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто додати, що схожа ситуація раніше траплялася лише з двома фільмами від франшизи Marvel, та й ті перевищили планку у 55 млн. Йдеться про стрічки "Неймовірний Халк" 2008 року (55,4 млн за перші вихідні) та "Людина-мураха" 2015 року (було зібрано 57,2 млн у перший вікенд).

Відомо, що бюджет "Марвелів" становить близько 220 млн доларів. Ще близько 100 млн пішло на рекламу.

У головних ролях:

  • Брі Ларсон — Керол Денверс / Капітан Марвел: колишній пілот ВПС США, яка в результаті зміни ДНК отримала неймовірні здібності: надлюдську силу, можливість генерувати енергетичні заряди й літати.

  • Іман Веллані — Камала Хан / Міс Марвел.

  • Тейона Перріс — Моніка Рамбо.

  • Семюел Л. Джексон — Нік Ф'юрі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ми розповідали про найкращі фільми Майкла Фассбендера - того самого неперевершеного Магнето із "Людей Х". Якими ще ролями прославився цей актор - розповідаємо і показуємо!