"Дюна 2": названа нова дата прем'єри! Чекати вже недовго (+ТРЕЙЛЕР)

Кіно та серіали
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нарешті стала відома дата довгоочікуваної прем'єри фільму, в який закохалися мільйони людей по всьому світу. Друга частина "Дюни", яку планували випустити у 2023 році, таки незабаром побачить світ! Деталі, точна дата та фінальний трейлер - далі у нашому матеріалі.

Кіностудія Warner Bros. оголосила нову дату премʼєри фантастичного блокбастера Дені Вільньова "Дюна-2". Як передає  Variety , це буде не цьогоріч, а в наступному році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Дюна 2": названа нова дата прем'єри! Чекати вже недовго (+ТРЕЙЛЕР) - фото №1

Спершу планувалося, що фільм побачить світ 3 листопада 2023 року. Втім, у серпні цього року у Голлівуді почалися масові страйки акторів. Оскільки домовитися сторонам конфлікту не вдавалося досить довго, прем'єру вирішили перенести на 15 березня 2024 року. На початку листопада акторам вдалося досягти попередньої угоди з великими студіями, тож страйк припинився і дата змістилася.

На сьогодні відомо, що "Дюна: Частина друга" вийде на великі екрани 1 березня 2024 року!

У Мережі вже з'явився фінальний трейлер "Дюни 2"

У другій частині "Дюни" буде досліджуватися міфічна подорож Пола Атрейдеса, який об’єднується з Чані та племенем фременів заради помсти вбивцям його родини. А ще, за кращими традиціями жанру, йому доведеться робити складний вибір між справжнім коханням, яке буває лише раз у житті, та порятунком Усесвіту.

Творці обіцяють більше емоцій та діалогів, у порівнянні з першою частиною. А от екшену менше стат не повинно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що 33-й фільм кіновсесвіту Marvel під назвою "Марвели" став найпровальнішим фільмом в історії. Стрічка вийшла зовсім нещодавно, але взагалі не виправдала очікувань.