Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 27 листопада по 1 грудня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 27 листопада по 1 грудня у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 27 листопада по 1 грудня липня у Києві!

Куди піти в Києві 27 листопада: концерт Kozak Siromaha

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 27 листопада по 1 грудня - фото №1

Що:  Цього понеділка в столиці засяє виконавець Олександр Люббоженко, відомий під псевдонімом Kozak Siromaha. Артист визначає свою творчість як вдумливе переосмислення класичної козацької культури в контексті сучасності. На концерті ви зможете почути "Гуляли", "Ворога поборемо", "Ну ж бо", "Вистоїмо" та інші його популярні композиції.

Де:  вулиця Гарматна, 51а

Коли:  27 листопада, 18:00

Куди піти в Києві 28 листопада: опера Chornobyldorf

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 27 листопада по 1 грудня - фото №2

Що:  У Національній опереті відбудеться четвертий за три роки український показ опери Chornobyldorf. Ця вистава визнана кращою пошуково-експериментальною постановкою 2020 року згідно з театральним фестивалем-премією "Гра". Її вже успішно показували в п'яти країнах Європи, в січні опера вирушить до США, а цього вівторка нею зможуть насолодитися кияни та гості столиці.

Де:  вулиця Велика Васильківська, 53/3

Коли:  28 листопада, 18:00

Куди піти в Києві 29 листопада: вистава "Гриць. Stand-up"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 27 листопада по 1 грудня - фото №3

Що:  У Центрі Леся Курбаса відбудеться вистава трагікомедії"Гриць. Stand-up", режисеркою якої є Лєна Лазовіч. Сюжет вистави базується на легенді про піснярку 17 століття, Марусю Чурай, що отруїла свого зрадливого коханого Гриця.

Де:  вулиця Володимирська, 23в

Коли:  29 листопада, 18:30

Куди піти в Києві 30 листопада: публічна розмова про книжку "Ерос і Психея. Кохання і культура в Європі"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 27 листопада по 1 грудня - фото №4

Що:  У книгарні-кав'ярні Старого Лева відбудеться обговорення книги"Ерос і Психея. Кохання і культура в Європі", виданої у травні 2023 року. Автор цієї філософської праці, Володимир Єрмоленко, побудував свій твір у формі циклу лекцій — подорожей текстами європейських та українських письменників від античності до 20 століття, які торкаються тем любові та кохання. Разом із журналістом Вадимом Карп'яком автор обговорить еволюцію образів Ероса та Психеї, роль культури у справах любові, а також їх відображення в літературі та мистецтві.

Де:  вулиця Михайлівська, 18а

Коли:  30 листопада, 19:00

Куди піти в Києві 1 грудня: концерт Макса Барських

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 27 листопада по 1 грудня - фото №5

Що:  Артист презентує свій восьмий та перший україномовний альбом "Зорепад", який він випустив у вересні цього року. Прихильники зможуть почути нові композиції та перекладені хіти. Не проґавте та встигніть купити квитки!

Де:  площа Спортивна, 1

Коли:  1 грудня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, що на екрани виходить фільм із Мейхер, поки вона з чоловіком-росіянином замовчує війну. Дізнайтеся більше про цю скандальну стрічку.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha