На екрани виходить фільм із Мейхер, поки вона з чоловіком-росіянином замовчує війну. Уже є перший трейлер (ВІДЕО)

Кіно та серіали
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

До зимових свят у прокат вийде новий український фільм, про який говорили вже не перший рік. Однак його акторський склад викликає суперечливі емоції, в умовах нинішньої війни з росією. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

B&H Film Distribution Company у своєму YouTube-каналі випустив перший трейлер фільму "Дон Жуан із Жашкова". Спочатку фільм планували показати на великих екранах у 2023 році, проте в результаті прем'єра відбудеться 4 січня 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сюжет нового українського фільму знайомить глядачів з істерією одного фотографа, який заплутався у власних почуттях. " Женя Горобчик - київський фотограф родом із Жашкова, якого ну дуже люблять жінки. Він шукає роботу, але випадково знаходить нове кохання. У Жені вже є дружина і син, а ще колишня дружина і купа інших проблем. Він розривається між ними та вирішує, що краще вже під поїзд, ніж так далі жити... якщо, звичайно, життя не підкаже несподіваний секрет щастя! ", - йдеться в описі до відео.

Як зауважив Telegram-канал "Культурна прачечна", на виробництво цього проєкту Держкіно ще 2020 року виділило 25 млн гривень. Ймовірно, тому продюсери вирішили показати "Дон Жуана із Жашкова" в кіно, навіть незважаючи на сумнівний акторський склад.

Так, у зйомках фільму взяли участь Роб Фельдман, Антоніна Хижняк, "DZIDZIO" (Михайло Хома), Роман Ясиновський та інші. І все б нічого, якби в цьому списку не було б Надії Мейхер, яка замовчує російське вторгнення. Відомо, що екс-солістка гурту ВІА Гра одружена з російським бізнесменом, а сама вона перебуває не в Україні. На початку повномасштабної війни вона виставила кілька антивоєнних публікацій, але, через деякий час їх видалила і затамувала мовчання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що 33-й фільм кіновсесвіту Marvel під назвою "Мервели"  став найпровальнішим фільмом  в історії. Стрічка вийшла зовсім нещодавно, але взагалі не виправдала очікувань.