Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 2 та 3 грудня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

На носі вже перші вихідні грудня! Час для казкових прогулянок, затишних переглядів фільмів та планів, які зроблять ваш вільний час по-справжньому чудесним. Попри те, що це чи не найхолодніший місяць року, провести його можна ще як яскраво, весело і тепло. Головне — знати, куди йти та що робити. Наша редакція зібрала підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці. Афіша, куди піти цими вихідними 2 та 3 грудня в Києві — вже на HOCHU.ua!

Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 2 та 3 грудня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ковзанка на Арт-заводі Платформа

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 2 та 3 грудня - фото №1

З 1 грудня на Арт-заводі Платформа відкриють ковзанку, тож плани на вихідні цілком очевидні — беріть друзів та гайда насолоджуватися зимовими розвагами. На локації також будуть гарячі напої, смаколики та сотні ліхтариків, що створюють казкову атмосферу!

  • Де?  вулиця Якова Гніздовського, 1-А

  • Коли?  2-3 грудня, 10:00-21:00

  • Квитки можна купити  за посиланням

Маркет українських брендів "Вдома fest"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 2 та 3 грудня - фото №2

Фестиваль "Вдома fest" об'єднує широкий спектр виробників та брендів із різних галузей: одяг, взуття, декор, екопродукти, меблі, вінтаж, прикраси, товари для домашніх улюбленців, канцелярія, аксесуари, косметика, текстиль, іграшки, книги та інше. На фестивалі також передбачені майстер-класи, dj-сети та креативні фотозони.

  • Де?  Броварський проспект, 15

  • Коли?  2-3 грудня, 10:00-20:00

  • Квитки можна купити  за посиланням

Театралізований Ярмарок "Весілля на Житньому"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 2 та 3 грудня - фото №3

На вас чекає театралізоване весілля Свирида Петровича Голохвостого та Проні Прокопівни, дегустація найкращих виробів від українських виробників алкогольної продукції, розкішні фудкорти, де кожен зможе сито насолодитися найсмачнішими стравами, включаючи українські вареники, сало та оселедець під чарочку. А ще тут будуть цікаві майстер-класи від видатних гостей та благодійний концерт з виступами українських фольклорних колективів та зірок українського шоубізнесу.

  • Де?  вулиця Верхній Вал, 16

  • Коли?  2-3 грудня, 10:00-18:00

  • Квитки можна купити  за посиланням

Women Power Forum

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 2 та 3 грудня - фото №4

На першому Women Power Forum ви зможете поглибитися у сферу жіночого здоров'я та саморозвитку. А покинете ви захід оновленими, підсиленими, насиченими — готовими передати цю енергію іншим, та отримаєте практичні інструменти, які можна впроваджувати у повсякденному житті.

  • Де?  проспект Степана Бандери, 23

  • Коли?  2 грудня, 09:00-19:00

  • Квитки можна купити  за посиланням

Виставка "Київська ялинка від XIX століття — до сьогодення"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 2 та 3 грудня - фото №5

Як жителі Києва декорували свою ялинку сто років тому та чому використання ялинкових прикрас тривало так довго у сфері пропаганди? У цьому році, коли Україна перейшла на новоюліанський календар та святкує Різдво 25 грудня, Музей історії міста Києва спільно з колекціонеркою старовинних ялинкових прикрас, Мариною Лукʼяновою, представляють виставку "Київська ялинка від XIX століття до сьогодення". Ця подія дозволить відвідувачам зануритися в атмосферу різдвяного Києва різних історичних періодів.

  • Де?  вулиця Богдана Хмельницького, 7

  • Коли?  2-3 грудня, 12:00-19:00

  • Квитки можна купити  за посиланням

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, що після дев'яти років судів "Скіфське золото" повернули в Україну . Дізнайтеся, де його можна буде побачити.

Головне фото: instagram.com/alex_bachurskiy/