"Інтер" повертається? Сергій Созановський розповів про те, що буде з телеканалом у майбутньому

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Телеканал "Інтер" має намір скоро відновити виробництво власних програм. Що відомо про майбутнє каналу? Читайте в нашому матеріалі.

Сергій Созановський, який очолив "Інтер", розповів про те, як буде виводити канал з кризи. Зазначимо, що зараз "Інтер" виробляє лише телемарафон, а власних проєктів, рекламодавців та прибутків немає. За словами Созановського, "Інтер" сьогодні стикається з серйозним неприйняттям у професійному та рекламному середовищі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Інтер" на сьогодні серйозно не сприймається в професійному середовищі, в рекламному середовищі, серед ОТТ-провайдерів. Він нічого не виготовляє, він нічого не купує,

— говорить Сергій.

Созановський вірить, що зможе повернути популярність каналу. Він не планує поки змінювати команду, але обіцяє не допустити просування проросійських наративів в ефірі за допомогою контенту. Також Сергій має намір відновити виробництво програм на каналі.

Це буде досить складно. Думаю, якщо застосувати звичайні правила, ситуацію можна виправити... Повернути довіру рекламодавцям, розпочати мінімальне виробництво, відформатувати сітки каналів, які знаходяться не в марафоні. Є загальні індустріальні секрети, які допоможуть дещо покращити становище і дозволять не остаточно висадити на мілину чи не дати розбитися групі об каміння,

— додав Сергій.

Нагадаємо, що Сергій Созановський приєдналися до наглядової ради Inter Media Group після припинення повноважень Мирослави Караєвої та Ганни Безлюдної, прийнятого акціонерами. Ганна Безлюдна була генпродюсером "Інтера" з 2007 по 2009 рік і керівником Inter Media Group з лютого 2013 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом канал ТЕТ відреагував на скандал навколо серіалу "Встигнути до 30". Нагадаємо, що жителі Коломиї не оцінили карикатурний образ провінціалки з їх міста.