Українська художниця Соня Морозюк побила рекорд: її картину придбали за шалену суму, а всі  гроші підуть на 3 ОШБ (ФОТО)

Новини культури
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Під час повномасштабної війни безліч українців роблять усе можливе, аби наблизити нашу перемогу та допомогти ЗСУ! Не виняток і відомі особистості - не тільки селебритіс, яких ми щодня бачимо на екрані телевізора й чуємо по радіо, а й ті, хто "пробігає" у нашій стрічці новин набагато рідше. Йдеться, зокрема,  про художників , які малюють свої картини, вкладаючи в них власні кошти, час і натхнення, а вторговані кошти передають на потреби Збройних сил.

Так, маємо новий привід для радості: днями відома українська художниця Соня Морозюк продала свою картину за рекордну суму, а гроші віддала на потреби 3-ї окремої штурмової бригади (3 ОШБ - ред.). Як це було – розповідаємо та показуємо далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З 24 по 26 листопада Буковель перетворився на епіцентр інвестиційних можливостей – завдяки проведенню форуму Invest Weekend, який об’єднав 400 підприємців та інвесторів. Окрім виступів спікерів, захід мав на меті зібрати кошти для військових.

Українська художниця Соня Морозюк побила рекорд: її картину придбали за шалену суму, а всі  гроші підуть на 3 ОШБ (ФОТО) - фото №1

Серед лотів були представлені: кава зі спікерами, картина української художниці Irina Tretiak та особливі прикраси від ювелірного дому Kimberli. А ось лот Соні Морозюк побив рекорд: її картина, натхненна колекцією "КохаYou", пішла з молотка за $22.000!

Українська художниця Соня Морозюк побила рекорд: її картину придбали за шалену суму, а всі  гроші підуть на 3 ОШБ (ФОТО) - фото №2

До речі, це особистий рекорд і для самої художниці! Офіційно ця картина стала найдорожчою в її творчій історії.

Українська художниця Соня Морозюк побила рекорд: її картину придбали за шалену суму, а всі  гроші підуть на 3 ОШБ (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що щороку 6 грудня українці відзначають День ЗСУ. Якщо ви хочете привітати рідних та знайомих з професійним святом не тільки словами, а корисним подарунком, радимо звернути увагу на нашу корисну добірку подарунків для котиків, які зараз служать у лавах Збройних сил!