Відома українська художниця презентувала особливу ювелірну колекцію "Кохаyou" (ФОТО)

Шопінг
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відома українська художниця Соня Морозюк презентувала особливу колекцію ювелірних прикрас, які створила спільно з ювелірним домом Kimberli. Оскільки нещодавно вона і сама отримала пропозицію руки та серця, колекція присвячена, звісно ж, коханню. Деталі - вже у матеріалі на HOCHU.ua!

Художниця надихнула дизайнерів ювелірного бренду на створення особливої колекції, яка демонструє, що саме кохання є тією рушійною силою, яка допомагає йти вперед навіть у найважчі часи. Це те почуття - у якого не існує рамок, кордонів та умовностей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Відома українська художниця презентувала особливу ювелірну колекцію "Кохаyou" (ФОТО) - фото №1

Виявляється, створити власні ювелірні прикраси було давньою мрією Соні Морозюк:

Моя творчість - про сенси: актуальні, потрібні, ті, що на часі. Втілити їх меседж у ювелірні прикраси було давньою мрією. І тепер, кольоровими сенсами з полотна ви щодня прикрашаєте свою неповторну унікальність,

- коментує колаборацію художниця.

Відома українська художниця презентувала особливу ювелірну колекцію "Кохаyou" (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Відома українська художниця презентувала особливу ювелірну колекцію "Кохаyou" (ФОТО) - фото №3

Цікаво, що в колекції представлена обручка з гравіюванням  “KOXAYOU” для заручин. Сама художниця теж нещодавно прийняла пропозицію одружитися від свого коханого, якого досі ретельно приховує.

Нова особлива колекція з’явиться у продажу вже з 20 листопада. Вона буде представлена разом із картинами художниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про трендові весільні сукні , які зараз обирають українки. Спеціально для вас ми створили добірку з найкрутіших варіантів суконь, створених українськими дизайнерами!