Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 11 по 15 грудня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 11 по 15 грудня у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 11 по 15 грудня липня у Києві!

Куди піти в Києві 11 грудня: Зимова країна на ВДНГ

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 11 по 15 грудня - фото №1

Що:   "Зимова Країна" на ВДНГ вже відчинила свої двері для гостей. Серед основних атракцій цього разу будуть імерсивна виставка-казка крижаних скульптур "Снігова королева", артпростір "Illuminarium. Магія світла", захопливе "Мавка Шоу" та фольклорно-етнографічна вистава. Крім того, вас чекають різноманітні святкові локації та великий фуд-корт з ароматними смаколиками.

Де:  проспект Академіка Глушкова, 1

Коли:  11 грудня, 10:00-21:00

Куди піти в Києві 12 грудня: концерт Bah.Roma

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 11 по 15 грудня - фото №2

Що:  Вівторок обіцяє бути цікавим, адже у клубі Bel Etage відбудеться концерт рок-гурту Bah.Roma. Фронтмен Роман Бахарєв та його команда виконають свої найвизначніші композиції з різних періодів та представлять нові твори. Зокрема, на концерті прозвучать цьогорічні хіти, створені на вірші Сергія Жадана.

Де:  вулиця Шота Руставелі, 16а

Коли:  12 грудня, 19:00

Куди піти в Києві 13 грудня: церемонія Megogo Music Awards

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 11 по 15 грудня - фото №3

Що:  В цю середу відбудеться церемонія вручення музичної премії Megogo Music Awards 2023. Після оцінки журі та глядачів будуть оголошені переможці у 14 різних номінаціях. Ви можете не тільки повболівати за улюблених артистів, але й насолодитися їх виступами.

Де:  вулиця Шота Руставелі, 16а

Коли:  13 грудня, 17:00

Куди піти в Києві 14 грудня: концерт гурту "Скай"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 11 по 15 грудня - фото №4

Що:  На сцені Міжнародного центру культури та мистецтв у цей четвер виступить гурт "Скай". Спеціальна різдвяна програма включає не тільки хіти гурту з Олегом Собчуком на чолі, такі як "Легковажна", "Струна", "Тебе це може вбити", а й відомі українські колядки, різдвяні та новорічні пісні. Всі твори звучатимуть у супроводі оркестру!

Де:  вулиця Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли:  14 грудня, 19:00

Куди піти в Києві 15 грудня: концерт Alekseev

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 11 по 15 грудня - фото №5

Що:  У музичному просторі V'yava відбудеться концерт співака Микити Алєксєєва, відомого під сценічним ім'ям Alekseev. Цей виконавець є лауреатом національної музичної премії Yuna 2016 у категорії "відкриття року". Під час сольного виступу артиста, слухачі зможуть насолодитися "Океанами стали", "Як ти там", "Поруч" та іншими хітами.

Де:  вулиця Мечникова, 3

Коли:  15 грудня, 19:30

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про  ТОП-5 різдвяних фільмів  для гарного настрою. Дізнайтеся, що подивитися для створення казкової атмосфери.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha