Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 18 по 22 грудня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 18 по 22 грудня у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 18 по 22 грудня липня у Києві!

Куди піти в Києві 18 грудня: Illuminarium. Магія світла

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 18 по 22 грудня - фото №1

Що:   Illuminarium  перенесе киян і гостей міста у світ різдвяних казок. Парк об'єднає свої вулиці та території ілюмінованими тунелями та арками, надаючи гостям можливість насолоджуватись чарівною атмосферою та тимчасово відірватися від реальних труднощів. Це місце, де кожен може зануритися в дивовижний світ і створювати ідеальні різдвяні фотографії, прогулюючись його просторами.

Де:  проспект Академіка Глушкова,

Коли:  18 грудня, 10:00-22:00

Куди піти в Києві 19 грудня: королі магії рятують Новий Рік

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 18 по 22 грудня - фото №2

Що:  Знамениті фокусники, брати Томашевські, готують містичний перформанс для усієї сім'ї. Глядачів очікують яскраві циркові номери, захопливий сюжет, велика доза гумору та фантастичні ілюзії від зірок YouTube.

Де:  вулиця Шота Руставелі, 16 A

Коли:  19 грудня, 11:00-12:10

Куди піти в Києві 20 грудня: прем'єра вистави "Вибери кращу версію"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 18 по 22 грудня - фото №3

Що:  В Театрі драматургів відбудеться прем'єра вистави-копродукції трьох країн під назвою " Вибери кращу версію ". Литовський режисер Вальтерс Сіліс спільно з українськими акторами працював над постановкою п'єси Наталки Блок як в Театрі драматургів, так і в естонському Vaba Lava. Твір описується як автобіографічна подорож драматургині у просторі та часі після 24 лютого 2022 року. Героїня намагається зрозуміти, як вибрати правильний шлях під час війни, переживаючи при цьому кілька життів одночасно.

Де:  вулиця Петра Сагайдачного, 25г

Коли:  20 грудня, 19:00

Куди піти в Києві 21 грудня: концерт Yaktak

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 18 по 22 грудня - фото №4

Що:  На сцені клубу "Atlas" виступить визнаний співак та автор пісень Ярослав Карпук, більше відомий своїм псевдонімом Yaktak. На концерті зможете насолодитися "Погляд", "Чекає вдома", "Не мовчи" та іншими хітами артиста.

Де:  вулиця Січових Стрільців, 37-41

Коли:  21 грудня, 16:00

Куди піти в Києві 22 грудня: балет "За хвилину до Різдва"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 18 по 22 грудня - фото №5

Що:  У Культурному центрі "Краків" відбудеться прем'єра балету " За хвилину до Різдва " від колективу театру "Київ Модерн-балет". Хореограф-постановник Сергій Кон створив казкову виставу, в основу якої покладено музику відомого французького композитора Каміля Сен-Санса та різдвяну пісню "Carol of the Bells". Дія розгортається в давнину в одній із країн Європи. У Різдвяну ніч хлопчик Крістофер потрапляє у фантастичний світ, де йому доведеться подолати перешкоди злого Чарівника та пройти випробування загадкових Стихій.

Де:  вулиця Русанівська набережна, 12

Коли:  22 грудня, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про  ТОП-5 різдвяних фільмів  для гарного настрою. Дізнайтеся, що подивитися для створення казкової атмосфери.

Фото: Instagram  @zaiarnyi_pasha