Особливі іграшки з'явилися на ялинках Києва у рамках Всеукраїнської кампанії "Ти — це важливо" (ФОТО, ВІДЕО)

Новини культури
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Напередодні Нового року 2024 UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, започаткував національний проєкт "Ти — це важливо". Що це за ініціатива і до чого тут особливі іграшки для столичних ялинок — розповідаємо у цьому матеріалі.

Як повідомили HOCHU.ua у Фонді, ця ініціатива зосереджена на збільшенні обізнаності про необхідність регулярних медичних оглядів жінок та раннього виявлення раку молочної залози. Спеціально для неї Фонд створив лімітовану серію величезних яскравих ялинкових іграшок, присвячених профілактиці раку молочної залози. Ці іграшки прикрашають головні ялинки у різних локаціях Києва, у тому числі у вестибюлі Центрального залізничного вокзалу, "Зимовій країні" на ВДНГ, ТРЦ "Гулівер" та на різдвяному маркеті подарунків "Всі. Свої".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Особливі іграшки з'явилися на ялинках Києва у рамках Всеукраїнської кампанії "Ти — це важливо" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1
"Ти - це важливо" на Різдвяному маркеті "Всі. Свої"

Особливі новорічні іграшки стали важливим символом ініціативи та боротьби з цією хворобою, маючи за мету привернути увагу громадян та нагадати про важливість регулярного відвідування сімейного лікаря та проходження мамографії.

Особливі іграшки з'явилися на ялинках Києва у рамках Всеукраїнської кампанії "Ти — це важливо" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №2
Ялинка Зимової країни ВДНГ
Особливі іграшки з'явилися на ялинках Києва у рамках Всеукраїнської кампанії "Ти — це важливо" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №3
"Ти - це важливо"

А доповненням кампанії є розроблений відеоролик "Ти — це важливо", який закликає українців бути уважними до свого здоров'я і активно нагадувати рідним про необхідність регулярного проходження медичних оглядів.

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, закликає жінок та чоловіків країни приєднатися до кампанії "Ти — це важливо". Зверніться до сімейного лікаря для направлення на безкоштовну мамографію. А якщо ви не уклали декларацію чи просто не знаєте, куди звернутися в новому місті, зателефонуйте за номером 3033 або відвідайте health-of-women.com .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, куди піти з дітьми у Києві на Новий рік 2024. Спеціально для вас ми зібрали в одному матеріалі усі найцікавіші локації столиці!