А ялинка - не така: король Чарльз зухвало порушив британську монаршу традицію на Різдво (ВІДЕО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Король Чарльз, який лише у травні зайняв британський престол , вирішив змінити багаторічні різдвяні традиції. Що йому не до вподоби і чому народ Великої Британії відразу звернув на це увагу - розповідаємо далі.

Оновлене королівське привітання потрапило до Мережі. Відео днями виклали на офіційному YouTube-каналі королівської родини.

А ялинка - не така: король Чарльз зухвало порушив британську монаршу традицію на Різдво (ВІДЕО) - фото №1
Король Чарльз ІІІ вітає британців із Різдвом 2023. Скріншот із відео
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щорічне привітання з Різдвом від монарха стало справжньою національною традицією для народу Британії ще з 30-х років минулого століття. За багато років свого правління Єлизавета II привчила британців бачити на відео фотокартки з різними значущими моментами, які ставалися протягом року, що йде від нас - як хорошими, так і поганими. Цьогоріч ніяких фотокарток не було.

Другою вагомою зміною стало те, що Чарльз III позував робив звернення на фоні  живого дерева - вперше за всю історію. Це дуже символічно, оскільки новий король Британії докладає неабияких зусиль до охорони навколишнього середовища. Живе новорічне дерево по завершенню святкувань пересадять - і воно продовжуватиме рости у природних умовах.

До речі, королівська ялинка обвішана "природніми прикрасами": на ній бачимо  соснові шишки, коричневе скло, сушені апельсини та різні паперові фігурки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше король Чарльз розповів, чи готовий прийняти назад свого сина Гаррі , який "втік" у США з дружиною та дітьми. Як до цього ставляться інші члени королівської родини - питання відкрите.

Головне фото: Getty Images