Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 8 по 12 січня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо перший тиждень нового 2024 року! Якщо у вас ще не має планів, то ми допоможемо виправити цю ситуацію. Відповідь на питання "куди піти?" з 8 по 12 січня в Києві ви знайдете в нашому матеріалі.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 8 по 12 січня у Києві!

Куди піти в Києві 8 січня: Зимова країна на ВДНГ

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 8 по 12 січня - фото №1

Що:  Новорічні свята закінчилися, але зимові розваги на ВДНГ ні! Нас вас чекає захопливі виставки, вистави, ковзанка, венеціанська карусель, атракціони, колесо огляду та великий фуд-корт.

Де:  проспект Академіка Глушкова, 1

Коли:  8 січня, 10:00-21:00

Куди піти в Києві 9 січня: виставка "Різдво в родинному колі"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 8 по 12 січня - фото №2

Що:  На цій виставці відвідувачі отримають можливість вивчити унікальні різдвяні іграшки з Польщі, Литви, Чехії та Бельгії, а також дізнатися про традиції святкування Різдва та технології виготовлення ялинкових прикрас у країнах Європи та України. Історична зала вражає глядачів перлинами з колекції Державного музею іграшок: чеськими скляними прикрасами кінця 19 століття, ялинковими прикрасами з вати 40-60-х років, скляними формовими іграшками 50-70-х років, карнавальними масками 50-х років і багато іншого. Це не лише культурно-освітній захід, але й чудова нагода провести казково час!

Де:  Кловський узвіз, 8

Коли:  9 січня, 10:00-18:00

Куди піти в Києві 10 січня: виставка "Колесо історії"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 8 по 12 січня - фото №3

Що:  На виставці "Колесо історії" представлені твори митця з Умані, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України – Івана Сердюка. Художник створив цикл картин, присвячених українським народним святам річного обрядового кола та родинним звичаям, які українці передавали з покоління в покоління, будуючи своє життя впродовж віків. Експозиція включає 49 картин, створених художником олійними фарбами у жанрі народної картини.

Де:  вулиця Лаврська, 19

Коли:  10 січня, 10:00-18:00

Куди піти в Києві 11 січня: Кришталева ковзанка

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 8 по 12 січня - фото №4

Що:  Новорічні канікули у розпалі, тож чому б не завітати на ковзанку? Льодовий майданчик площею 1600 кв. м, фуд-корт з улюбленим фаст-фудом та зимовими напоями, італійська карусель, декорації та фотозони — це все чекає вас на " Кришталевій ковзанці ".

Де:  вулиця Виноградна, 2

Коли:  11 січня, цілий день

Куди піти в Києві 12 січня: льодове шоу Hogwart's Holidays

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 8 по 12 січня - фото №5

Що:  Зірки Цирку дю Солей презентують дивовижне льодове шоу для всієї родини! Талановиті артисти здатні вразити глядачів майстерною акробатикою, демонструючи неймовірні навички фігурного катання. Це варто побачити!

Де:  Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли:  12 січня, 15:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про  5 різдвяних комедій , які можна дивитися усією родиною. Вони не сильно популярні, але дуже круті.

Фото: Instagram  @zaiarnyi_pasha