"Бумбокс" незабаром відправиться у "дронотур" по США і Канаді: що відомо

Новини культури
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Андрій Хвливнюк із гурту "Бумбокс", фото
Фото: пресслужба гурту

Заплановано аж 15 концертів у різниї містах!

Популярний український гурт “Бумбокс”, лідер якого — Андрій Хвливнюк — нещодавно отримав особливу нагороду від РНБО, збирається у новий масштабний тур. Чому він отримав назву “ДРОНОТУР” і чого очікувати від концертів, які проходитимуть на іншому краю світу — розповідаємо у цьому матеріалі!

1 березня торік гурт “Бумбокс” почали тур Північною Америкою з концерту у Ванкувері. Тоді ще ніхто не здогадувався, що цей тур стане наймасштабнішим та найприбутковішим туром по США і Канаді в історії гурту. Та саме цього і намагалась досягнути банда, і логіка тут проста — чим більше грошей збере гурт, тим більше необхідних речей отримують Сили Оборони України, розповідають у пресслужбі гурту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підтримка тих, хто прийшов на концерти у 2023 році була шаленою. Саме завдяки людям, які відвідали концерти, фондом Help Heroes From Ukraine та Resilience Entertainment було придбано 10 пікапів і спорядження на суму 150 тис. доларів. І вже через рік “Бумбокс” повертається у США та Канаду!

Метою туру у 2024 році також є збір коштів на допомогу Україні. На концертах будуть треки гурту, які об’єднують мільйони українців по всьому світу. Пісні, без яких сьогодні не обійтися, адже музикотерапія потрібна кожному!

Графік концертів “Бумбокс” у США та Канаді на 2024 рік, фото
Новий ДРОНОТУР гурту “Бумбокс”: графік виступів. Фото: пресслужба артистів

Люди ми тільки тоді,

Як дуже сильно любимо!

Тільки тоді, коли любимо ми,

Можемо зватись людьми!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у світовий тур невдовзі планує відправитися і Королева ночі Оля Полякова. Зірка вже назвала українські міста, з яких почнеться її великий концертний тур. Деталі - вже у нашому матеріалі.