Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 11 по 15 березня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ весною, фото
Instagram @zaiarnyi_pasha

Розповідаємо, куди піти на цьому тижні в Києві, щоб зробити будні дні трішки яскравішим

Починаємо новий тиждень з планування! Пропонуємо вам зараз швиденько додати до списку своїх справ, хоча б одну подію з цієї добірки. Куди піти в Києві з 11 по 15 березня — читайте в нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 11 по 15 березня у Києві!

Куди піти в Києві 11 березня: концерт гурту "Друга ріка"

Що: У клубі Atlas відбудеться додатковий концерт гурту "Друга ріка". На цьому виступі музиканти виконають такі відомі композиції як "Три хвилини", "Так мало тут тебе", "Чи ти почув", а також інші улюблені пісні українців, створені за 28 років творчої діяльності гурту.

Де: вулиця Січових Стрільців, 37-41

Коли: 11 березня, 19:00

Куди піти в Києві 12 березня: виставка Rubae. Деструктивізм

Що: Хочете насолодитися сучасним мистецтвом? У “Я Галерея” пройде персональна виставка Rubae, де ви зможете побачити інсталяції мальовничих мозаїк та естетику вандалізму.

Де: вулиця Хорива, 49 Б

Коли: 12 березня, 10:00-19:00

Куди піти в Києві 13 березня: танцювальне шоу "Танцюй зі мною, Україно"

Женя Кот, фото
carabas.com

Що: У Міжнародному центрі культури і мистецтв відбудеться танцювальне шоу під назвою "Танцюй зі мною, Україно", яке є авторським проєктом відомого хореографа Євгена Кота. Цей талановитий артист, який став переможцем таких шоу, як "Танцюють всі" та "Танці з зірками", а також творив номери для популярних програм "Х-фактор", "Україна має талант" і "Голос країни", цього місяця вирушить у тур по містах України зі своїм захопливим шоу, а розпочнеться його історія зі столиці.

Де: вулиця Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 13 березня, 19:00

Куди піти в Києві 14 березня: відкриття виставки "Алла Горська. Боривітер"

Що: Український дім готується до відкриття виставки під назвою "Алла Горська. Боривітер", що є першою широкою ретроспективою творчості видатної художниці, активістки й правозахисниці, життя якої обірвалося в 1970 році. В рамках виставки буде представлено понад 100 її робіт, включаючи живопис, графіку, ескізи до мозаїчних панно та вистав, а також архівні матеріали, які розкривають її творчу і громадську діяльність.

Де: вулиця Хрещатик, 2

Коли: 14 березня, 18:00

Куди піти в Києві 15 березня: концерт гурту Kalush Orchestra

Що: У музичному просторі V'yava виступить неперевершений гурт Kalush Orchestra. Колектив, який очолює репер Олег Псюк, вирізняється унікальним поєднанням етнічних мотивів та народних інструментів з сучасним звучанням. У 2022 році Kalush Orchestra здобули перемогу на Євробаченні з піснею "Стефанія" і вперше виконали українську композицію на церемонії вручення MTV Europe Music Awards після успішного американського туру.

Де: вулиця Мечникова, 3

Коли: 15 березня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про 7 головних фільмів березня 2024. Ці прем’єри можуть вас зацікавити.