Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 22 по 26 квітня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: lonelyplanet.com

Ділимось найцікавішими подіями цього тижня

Встигаєте за квітневими подіями? Щоб ви нічого не пропустили та могли на повну насолодитися цим місяцем, ділимось з вами цікавими ідеями для відпочинку та культурного розвитку. Куди піти в Києві з 22 по 26 квітня? Читайте тут!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 22 по 26 квітня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 22 квітня: Ukrainian Gastro Show

Що: Приходьте на Ukrainian Gastro Show — щорічний захід, що збирає шеф-кухарів, рестораторів, виробників, гастроблогерів та всіх, хто цікавиться розвитком сучасної української кухні. Цьогорічна тема — "ЗВ’ЯЗОК". Пориньте у світ українських смаків та дізнайтесь, який зв’язок їжі з нашою спадщиною, історією, культурою, ідентичністю, суспільством і світом.

Де: Паркова дорога, 16a

Коли: 22 квітня, з 08:00

Куди піти в Києві 23 квітня: виставка Rubae. Деструктивізм

Що: Відвідайте виставку Rubae , яка відбудеться у "Я Галерея Київ". Це буде візуалізаціям переходу стріт-художника з вуличного полотна до галерейного простору. Усі твори будуть вперше представлені широкому загалу: інсталяції, живописні мозаїки, інспіровані залізничними депо.

Де: вулиця Хорива, 49 Б

Коли: 23 квітня, 10:00-19:00

Куди піти в Києві 24 квітня: реп-мюзикл "Ти [Романтика]"

Реп-мюзикл Ти Романтика, фото
Фото: concert.ua

Що: Вперше на сцені звучить музика, яка розкриває історію зради поета Павла Тичини, службу Володимира Сосюри, розстріл кожного другого українського письменника у Будинку Слова, а також самогубство Миколи Хвильового… Не пропустіть прем’єру мюзиклу .

Де: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 24 квітня, 19:00

Куди піти в Києві 25 квітня: Книжкова країна

Що: З 25 по 28 квітня на ВДНГ відбудеться фестиваль "Книжкова країна" . Вас чекають зустрічі з провідними українськими видавництвами, презентації, лекції з відомими письменниками, військовими та гостями у різних форматах. Поряд зі звичними подіями відбудуться літературні ігри, читання зірковими гостями та ще багато цікавого.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Коли: 25 квітня, з 10:00 до 19:00

Куди піти в Києві 26 квітня: концерт Epolets

Що: А закінчуємо робочий тиждень концертом гурту Epolets . Вас чекає альбом "Темна вода", нова музика й нове шоу!

Де: вулиця Симона Петлюри, 4

Коли: 26 квітня, 18:30

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо часто виходити з дому вам не хочеться, то можна влаштувати собі вечір чи навіть цілий день кіно. Не пропустіть наш матеріал про найкрутіші серіали квітня .