Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 29 квітня по 3 травня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: pixabay.com

Ділимось найцікавішими подіями цього тижня

Не зогляділись ми, як квітень почав передавати права новому місяцю! Але в нас є ще кілька днів, щоб його провести й зустріти нову весняну главу — травень. Тож ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали куди піти в Києві на цьому тижня з 29 квітня по 3 травня.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 29 квітня по 3 травня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 29 квітня: Весна на Співочому

Весна на Співочому, фото
Фото: facebook.com

Що: Повертається довгоочікувана весняна виставка на Співочому ! Цього року до улюблених тюльпанів приєдналися віоли, нарциси, крокуси, іриси та інші багаторічники, що створили гармонійні квіткові композиції. Сотні тисяч квітів вже розквітли та перетворили територію парку у кольоровий рай. Не пропустіть найяскравіші локації!

Де: вулиця Лаврська, 33

Коли: 29 квітня, з 10:00 до 20:00

Куди піти в Києві 30 квітня: KYIV JAZZ QUINTET. День джазу

Що: KYIV JAZZ QUINTET поверне до життя найкращі хіти легендарних виконавців: Френка Сінатри, Тоні Бенетта, Нета Кінга Коула, Луї Армстронга й багатьох інших. Голос Павла Пігури, вокаліста квінтету, перенесе слухачів у епоху великого джазу. Доповнюють його майстерні музиканти: Дмитро Бобін Александров на саксофоні, Родіон Іванов за клавішами, Сергій Клюєнко на контрабасі та Олександр Лебеденко за ударними.

Де: вулиця Князів Острозьких, 8, корпус 7

Коли: 30 квітня, 18:00

Куди піти в Києві 1 травня: Акварельний живопис для дорослих

Акварельний живопис для дорослих, фото
Фото: 33art.com.ua

Що: На заняттях живопису для дорослих ви відкриєте для себе примхливу та делікатну акварель. Вас чекає освоєння різних прийомів та технік акварельного живопису, розкриття секретів керування аквареллю вологою, чи то на сухому, чи на вологому папері. Це чудовий час для розвитку та відпочинку!

Де: вулиця Терещенківська, 13

Коли: 1 травня, 18:30

Куди піти в Києві 2 травня: Вистава "П'яні вишні"

Вистава П'яні вишні, фото
Фото: kontramarka.ua

Що: П'ятеро подруг, одна з яких при надії, вирішили, що необхідно визначити стать майбутньої дитини, і для цього влаштували спільну вечірку. Проте справжня причина виявилася іншою: всім дуже цікаво, хто ж є батьком цієї майбутньої дитини. Тож вечірка триває, і здається, що її подальший розвиток буде непередбачуваним. Адже алкоголь та нерозкриті жіночі таємниці — вибухова суміш. Вистава "П'яні вишні" — це те, що потрібно після довгого робочого дня.

Де: вулиця Ярославів Вал, 7

Коли: 2 травня, 19:00

Куди піти в Києві 3 травня: концерт CHICO & QATOSHI

Що: CHICO & QATOSHI — музичний колектив, чий надзвичайно популярний трек "Допоможе ЗСУ", знає кожен. Кожен новий трек гурту миттєво завойовує популярність та легко підкорює українські музичні чарти. Тож в п’ятницю ввечері ви зможете повністю зануритися у творчість CHICO & QATOSHI , насолоджуючись їхніми композиціями та танцюючи до музики.

Де: проспект Глушкова, 1

Коли: 3 травня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо часто виходити з дому вам не хочеться, то можна влаштувати собі вечір чи навіть цілий день кіно. Не пропустіть наш матеріал про найкрутіші серіали квітня .