Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 13 по 17 травня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: pixabay.com

Ділимось найцікавішими подіями цього тижня

Травень у розпалі! Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 13 по 17 травня.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 13 по 17 травня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 13 травня: вистава "Святе сімейство"

Вистава Святе сімейство, фото
Фото: lesyatheatre.com.ua

Що: "Святе сімейство" — це вистава за п'єсою Альдо Ніколаї, яка розповідає про життя колоритної родини Карручо у недорогому районі італійського міста. Її члени, попри соціальну нерівність та відсутність професійних навичок, вірять у можливість досягнення великих цілей. Але одного дня з цією "святою сім'єю" трапляється щось несподіване... І тепер все зміниться назавжди.

Де: вулиця Богдана Хмельницького, 5

Коли: 13 травня, 18:30

Куди піти в Києві 14 травня: мистецький проєкт "Ікони на ящиках з-під набоїв"

Що: Виставка ікон Богородиці на ящиках зі зброї авторства Соні Атлантової та Олександра Клименка представляє собою мистецькі роздуми на тему повномасштабної війни. Ці ящики, що прибули з зони бойових дій, стали основою для розміщення ікон. Таким чином, ці образи стають мовчазними, але виразними свідками усіх трагічних подій, які переживає Україна сьогодні.

Де: вулиця Лаврська, 15

Коли: 14 травня, 10:00-19:00

Куди піти в Києві 15 травня: фотовиставка: Історії, написані війною

Що: З 9 до 19 травня 2024 року в Музеї історії Києва буде проходити фотовиставка , присвячена діяльності Українського Червоного Хреста під час війни. 30 фотографій — це 30 історій, які розкриваються через об'єктив волонтерів та відомих фотожурналістів, щоб задокументувати події під час війни в Україні.

Де: вулиця Богдана Хмельницького, 7

Коли: 15 травня, 12:00-19:00

Куди піти в Києві 16 травня: виставка деконструктивна жіночність

Що: "Деконструктивна жіночність" — це колекція картин трьох сучасних українських художниць: Влади Ралко, Ніни Мурашкіної та Інни Хасілевої. Кожна з них — абсолютно унікальна митецька особистість з власним стилем та підходом, що віддалений від стандартів. Експозиція представляє роботи з приватних колекцій — надзвичайно сильні, експресивні полотна, які створені жінками та про жінок. Це творчість на межі фолу, де відвертість та естетика зливаються в одне. Ці роботи відкривають новий погляд на жіночність.

Де: вулиця Костьольна, 8

Коли: 16 травня, 11:00-19:00

Куди піти в Києві 17 травня: концерт Max Barskih

Що: Грандіозний концерт Макса Барських у грудні, під час якого він представив свій альбом "Зорепад", вразив всіх до глибини душі. Зрозуміло, що після такого тріумфу його чекає ще один неймовірний виступ. Ще один концерт на біс артист дасть вже цієї п’ятниці! Як і попередній виступ, цей теж матиме благодійний характер. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на потреби українських захисників.

Де: Спортивна площа, 1

Коли: 17 травня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ви не хочете виходити з дому, то почитайте наш матеріал про найкращі серіали травня 2024 року. А ще не забувайте про правила безпеки під час повітряної тривоги.