Готуємось до морозів! Як доглядати за руками взимку? Декілька порад, про які повинна знати кожна

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Восени та взимку шкіра рук швидко стає схильною до обвітрювання, а щоб відновити гладкість та м'якість, варто сильно потрудитися. Однак цій проблемі набагато простіше запобігти, ніж потім лікувати її. Про це розповідаємо в нашому матеріалі!

Часто говорять, що руки — це наше друге обличчя, адже на них майже одразу звертають увагу під час знайомства чи рукостискання. Але варто пам'ятати не тільки про модний манікюр , але й про здорову та гладеньку шкіру. Взимку це питання може стати гострим боком, адже ні для кого не секрет, що мороз може не найкращим чином впливати на шкіру наших рук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перше на що варто звернути увагу, за думкою  ukr.media  — носити теплі рукавички на вулиці. Зимою не варто знімати рукавиці, адже мороз та вітер можуть пошкодити шкіру рук, від чого вона стане грубшою.

Крім цього, перед виходом з дому важливо переконатися, що ваші руки не залишилися вологими, оскільки холодне повітря може негативно вплинути на них. Навіть якщо ви вдягнете рукавички, вологі руки взимку можуть сильно постраждати, то краще слідкуйте за цим моментом.

Також дуже важливо регулярно використовувати спеціальні косметичні маски та відновлювальний крем. Це допомагатиме вам підтримувати здоров'я шкіри рук навіть під час найсуворіших морозів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На ці прості, але дуже важливі правила варто звернути увагу кожній дівчині. Також не варто забувати про здоров'я шкіри ніг. Ми вже ділилися  рецептом домашнього компресу для п'яток, який творить справжні дива.