П'ятки будуть гладкими, як у немовляти: рецепт домашнього компресу для шкіри ніг, який творить справжні дива

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сухість стоп — поширене явище, яке потребує постійного та ефективного догляду. Якщо звичайні креми для п'ят не вирішують проблему тріщин, лущення і дискомфорту, варто спробувати компрес для оновлення шкіри!

Зберігати гладкість п'ят — завдання не найпростіше, особливо, коли відсутність можливості регулярно відвідувати фахівця з педикюру. У деяких випадках навіть візит до професіонала не завжди вирішує всі проблеми, особливо в холодну пору року, коли шкіра швидко пересихає через опалення та стає грубою всього за декілька днів після процедури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На жаль, не існує універсального рецепта для вирішення проблем зі шкірою стоп. Проте перед тим, як звертатися до більш агресивних методів, варто спробувати використати добре відомий метод — пемза. Перш ніж почати використовувати пемзу, зробіть компрес з перекису водню, рецептом якого поділилися на порталі ukr.media.

Перекис водню активно використовується в домашньому догляді за ногами. Зазвичай його використовують у ванночках для боротьби з бактеріями, щоб позбутися від неприємного запаху або грибка. Проте досвідчені користувачі також рекомендують використовувати перекис для того, щоб пом'якшити шкіру перед педикюром.

Намочіть ватний диск в перекисі водню і прикладіть його до стоп на 10-15 хвилин. Після цього вам легше буде обробляти п'яти пемзою, оскільки шкіра стане більш м'якою, а видаляти відмерлі клітини буде простіше. Також регулярно наносьте поживні креми або спеціальний віск для стоп, щоб забезпечити їм необхідну м'якість.

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як приготувати сироватку з вітаміном С та Е в домашніх умовах. Не пропустіть простий та доступний рецепт, після якого ваша шкіра буде просто сяяти!