Бальзам для губ легко готується вдома усього з 2-х інгредієнтів: відтінок ви оберете самі!

Догляд за обличчям і тілом
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Коли на вулиці морозно, нашим губам потрібен особливий догляд. Багато дівчат взимку постійно користуються спеціальними бальзамами, олійками та гігієнічними помадами для губ. Та, виявляється, приготувати доглядовий бальзам для губ дуже просто самостійно! Рецептом ділимося у цій статті.

Щоб не морочити голову, обираючи найкращий бальзам для губ на зиму, Ukr.Media рекомендує спробувати приготувати його вдома. Потрібно всього 2 простих компоненти, один із яких 100%-во знайдеться у косметичці будь-якої дівчини, а другий коштує буквально копійки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей лайфхак користується шаленою популярністю у соцмережах і багато дівчат вже оцінили його переваги. Одна із них - засіб можна приготувати будь-якого кольору. Ба більше, ви можете створити для себе хоч цілу колекцію бальзамів для губ різних відтінків!

Бальзам для губ легко готується вдома усього з 2-х інгредієнтів: відтінок ви оберете самі! - фото №1
Фото: m.allkharkov.ua

Як зробити бальзам для губ в домашніх умовах: геніальний лайфхак 

Нам знадобиться всього 1 ч.л. косметичного вазеліну й тіні для повік.

Що робити:

  1. Беремо вазелін і перекладаємо його у маленьку баночку з кришкою.

  2. Далі вибираємо свій ідеальний відтінок тіней, додаємо його до бальзаму і, закривши баночку кришкою, гарненько перемішуємо. От і все - бальзам готовий до використання!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 7 правил, які допоможуть зробити шкіру на тілі ніжною та гладенькою. Насправді все дуже просто і впорається з задачею кожна дівчина!

Головне фото: beauty-prof.com