6 ідей для тату на зап'ястку, які надихнуть на похід у салон

Догляд за обличчям і тілом
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Тату на зап'ястку - добрий варіант як для першого, так і чергового походу в салон. Тим більше такі татуювання відразу дають відповіді на два питання, які точно поставить майстер — розташування та розмір малюнка.

Жіночі тату на зап'ястку: ідеї для натхнення

Маленькі тату на зап'ястку – це мило. Але варто враховувати те, що в цій галузі складно зробити велике татуювання. Тому тату на зап'ястку жіночі практично завжди витончені і складаються із простих ліній.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, таке міні тату на зап'ястку можна легко приховати, якщо потрібно. Можливо, саме тому такі татуювання часто носять зірки – Селена Гомес, Майлі Сайрус, Дженніфер Еністон, Емілія Кларк, Скарлетт Йоханссон, Емма Стоун та Єва Лонгорія… Список зіркових володарок тату на зап'ястку великий!

Чи боляче бити на зап'ястку маленькі тату?

Татуювання на внутрішній стороні зап'ястка можуть бути "досить" болючими через велику кількість нервових закінчень у цій області. Якщо татуювання буде розташоване навколо зап'ястя, воно буде набагато менш болючим на зовнішній частині руки, оскільки шкіра тут не така близька до основних нервів, що проходять через руку.

Тату на зап'ястку жіночі зі змістом та без: ідеї

Зап'ясток є чудовим місцем для чогось простого, наприклад, однієї літери, цифри або символу.

Серце

6 ідей для тату на зап'ястку, які надихнуть на похід у салон - фото №1

Серце може бути повністю зафарбованим, а може складатися лише із тонкої контурної лінії. Залежно від умінь тату-майстра та ваших побажань, лінія може бути настільки тонкою та ніжною чи сміливою та товстою, наскільки вам подобається.

Літера або символ

6 ідей для тату на зап'ястку, які надихнуть на похід у салон - фото №2

Це може бути перша літера імені рідної людини або важливий вам символ. І, звичайно, не варто обмежуватись лише однією мовою при виборі символу на зап'ясті. Можливо, ви любите німецьку та захочете носити на руці умлаут? Або ж можна обмежитися лаконічною та патріотичною "Ї".

Фраза чи слово

6 ідей для тату на зап'ястку, які надихнуть на похід у салон - фото №3

Якщо ви щодня побачите на своєму зап'ясті фразу, слово або ім'я, яке щось для вас означає, це може справити позитивний вплив на ваш настрій та психічне здоров'я.

Крапка або кома

6 ідей для тату на зап'ястку, які надихнуть на похід у салон - фото №4

Татуювання з крапкою з комою стали символом надії для тих, хто боровся з депресією, тривогою, залежністю та іншими проблемами психічного здоров'я. А серце поруч вселяє оптимізм.

Зірки

6 ідей для тату на зап'ястку, які надихнуть на похід у салон - фото №5

Зірки можуть виглядати по-різному і бути різних стилів, форм та розмірів. Наприклад, цей дизайн створив відомий татуювальник Bang Bang, татуювання від якого є у Ріанни та Кари Делевінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Улюбленець

6 ідей для тату на зап'ястку, які надихнуть на похід у салон - фото №6

Чи є в комусь більше сенсу, ніж у вашого улюбленця? Плюс татуювання з тваринами – це дуже мило. Вони можуть бути реалістичними, а можуть лише обрисами нагадувати коханого пса. Тут головне підібрати правильного тату-майстра.

Раніше ми публікували 6 ідей для парних татуювань . І розповідали про те, чому такі тату — не така вже й погана ідея, як багатьом здається.