Топ-5 сироваток із вітаміном С для яскравого сяйва шкіри та надійного захисту від фотостаріння

Догляд за обличчям і тілом
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кожна жінка мріє виглядати на всі сто в будь-якій ситуації, випромінюючи впевненість у собі, красу і здоров'я. Тому сьогодні HOCHU.ua вирішив розповісти вам про найкращі сироватки з вітаміном С, що допоможуть зробити вашу шкіру красивою та пружною!

Вітамін С є потужним антиоксидантом і має низку корисних властивостей, які допомагають підтримувати здоров'я і красу шкіри. Серед переваг вітаміну С:

  • поліпшення сяйва шкіри;

  • захист шкіри від пошкодження вільними радикалами;

  • запобігання ознакам старіння;

  • захист від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання;

  • виробництво колагену, який надає шкірі пружність, еластичність і міцність;

  • зміцнення стінок капілярів;

  • зволоження шкіри;

  • освітлення пігментації.

Крім цього, вітамін С прискорює загоєння ран, зменшуючи запалення і стимулюючи ріст нових клітин. Одним із найефективніших косметичних засобів вважається сироватка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кому потрібна сироватка з вітаміном С? Практично всім, оскільки в будь-яку пору року необхідний захист від зовнішніх факторів. Косметологи рекомендують використовувати serum у щоденному догляді. Сироватка - це коктейль з активних речовин і підживлення для шкіри з корисних компонентів.

Критерії відбору

Під час вибору сироватки з вітаміном С необхідно враховувати концентрацію цього вітаміну і його стабільність у складі засобу, а також тип своєї шкіри. Розглянемо рекомендації щодо застосування більш детально.

Концентрація вітаміну С може варіюватися залежно від виробника і конкретного продукту. Зазвичай вміст вітаміну C у косметичних засобах коливається від 5% до 20%. Якщо ви хочете використовувати найкращі сироватки з вітаміном С для сяйливої шкіри, рекомендується почати з продукту з нижчою концентрацією (5-10%) і поступово збільшувати цей показник, щоб перевірити, як ваша шкіра реагуватиме. Важливо пам'ятати, що висока концентрація вітаміну C може викликати подразнення або почервоніння шкіри, особливо якщо у вас чутлива шкіра.

Найкращі бюджетні сироватки з вітаміном С

Вітамін С може бути ефективним для всіх типів шкіри, але важливо правильно вибирати засоби:

  • Для чутливої шкіри найкращі сироватки з вітаміном С на кожен день з низькою концентрацією вітаміну С (5% або менше) або з формою вітаміну С, яка менш подразнює дерму. Наприклад, це може бути L-аскорбілфосфат магнію. Власницям чутливої шкіри слід бути особливо уважними з вибором косметики. У складі повинні бути присутніми екстракти рослин, що чинять заспокійливу, тонізуючу, антисептичну дію.

  • Для жирної шкіри підходять сироватки, які містять себорегулювальні компоненти, наприклад такі як цинк або саліцилова кислота. Вони сприяють зниженню вироблення шкірного сала.

  • Для сухої шкіри підійдуть сироватки для обличчя з вітаміном С і гіалуроновою кислотою. Вони утримуватимуть вологу, зменшуючи при цьому сухість і лущення.

Стабільність вітаміну С у складі продукту і наявність інших активних інгредієнтів, що підсилюють ефект, допоможуть домогтися найкращих результатів. Тому перед вибором косметики обов'язково вивчіть склад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найкращі сироватки з вітаміном С на 2024 рік

Професійна косметика відома своєю високою якістю та ефективністю. Кращі сироватки з вітаміном С створені на основі провідних наукових досліджень і сучасних технологій. Магазин професійної косметики KRASOTA Shop пропонує широкий асортимент косметики, яку можна купити за найкращою ціною. Також є можливість отримати консультацію для індивідуального підбору засобів.

Надаємо вам п'ятірку найкращих сироваток для обличчя з вітаміном С, які заслужили високу репутацію серед представниць прекрасної статі.

TiZO Advanced Vitamin C + E Serum Антиоксидантна сироватка 

Топ-5 сывороток с витамином С для яркого сияния кожи и надежной защиты от фотостарения - фото №1
Фото: KRASOTA Shop

Містить високу концентрацію вітаміну С (18%), а також вітамін Е, ферулову кислоту, бакучіол та інші компоненти. Сироватка виконує низку важливих завдань:

  • допоможе відновити пошкоджені клітини шкіри;

  • покращує текстуру;

  • має антивіковий ефект;

  • зменшує та розгладжує зморшки;

  • виступає потужним антиоксидантом.

Засіб позбавляє тьмяності, захищає шкіру від шкідливих впливів, а також надає їй гладкості. Легка консистенція добре вбирається і робить результати помітними вже за кілька днів регулярного використання.

Сироватка підходить для всіх типів шкіри, включно з чутливою шкірою. Її слід наносити на чисту і суху шкіру вранці або ввечері після очищення. Сироватку слід наносити перед нанесенням сонцезахисного крему.

Освітлювальна сироватка з вітаміном С і транексамовою кислотою HoliFrog

Топ-5 сывороток с витамином С для яркого сияния кожи и надежной защиты от фотостарения - фото №2
Фото: KRASOTA Shop

Допомагає освітлити пігментацію і почервоніння, що покращує загальний стан шкіри. Косметика містить не тільки вітамін С, а й кислоти, антиоксиданти та інші компоненти. Сироватка зміцнює захисний бар'єр шкіри, вирівнює текстуру і тон. Зневоднена тьмяна дерма потребує інтенсивного зволоження і живлення. Концентрат з активних компонентів здатний глибоко зволожувати.

Обличчя потрібно ретельно очистити від забруднень перед тим, як наносити сироватку. М'яка гелева структура робить шкіру більш ніжною і зволоженою. Косметику можна наносити також і на область шиї. Засіб досить швидко поглинається і проникає в глибокі шари дерми і всередину кожної клітини, водночас ефект "плівки" на поверхні не утворюється. Концентрат активних компонентів за короткі терміни здатний повернути шкірі блиск і красу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Allies of Skin Сироватка з вітаміном С для обличчя 35% Vitamin C+ Perfecting Serum

Топ-5 сывороток с витамином С для яркого сияния кожи и надежной защиты от фотостарения - фото №3
Фото: KRASOTA Shop

Ідеально підходить власникам зрілої шкіри. Вона ефективно бореться зі старінням, повертаючи молодість і красу.  Запатентована безводна формула дає змогу домогтися максимального ефекту в короткі терміни. У складі містяться антиоксиданти глутатіон і супероксиддисмутаз. Вони борються з пігментацією і надають шкірі сяючого тону. Сироватка сприяє регуляції обмінних процесів і захищає шкіру від скупчення великої кількості відмерлих клітин.

Наноситься засіб вранці після очищення і тонізації. Сироватку рекомендується наносити перед використанням зволожувального крему. Досить буде 2-4 краплі серуму для однієї процедури. Продукт можна використовувати навіть у зоні навколо очей. Після нанесення потрібно зробити легкий паттінг поплескувальними рухами, щоб поліпшити кровообіг. Косметика підходить для різних типів шкіри.

Phyto-C Антиоксидантна сироватка з вітаміном C Hyper-C

Топ-5 сывороток с витамином С для яркого сияния кожи и надежной защиты от фотостарения - фото №4
Фото: KRASOTA Shop

Мікс із чистого вітаміну С, пептидів і технології H₂A₂ (гіперпоглинаюча гіалуронова кислота). Косметика має високу концентрацію вітаміну С і допомагає вирівнювати тон, роблячи обличчя сяючим.

Продукт клінічно протестований. Він стимулює роботу фібробластів, активізує процеси регенерації та підвищує пружність. Сироватка застосовується перед нанесенням нічного крему на чисту шкіру обличчя, а також шию і груди. Щоб посилити ефект і доповнити дію продукту, можна також використовувати крем для шкіри навколо очей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

RejudiCare Сироватка для обличчя 2CRM Sal

Топ-5 сывороток с витамином С для яркого сияния кожи и надежной защиты от фотостарения - фото №5
Фото: KRASOTA Shop

Підходить власницям проблемної та жирної шкіри. Як діє продукт? Цей серум:

  • знижує жирність;

  • усуває висипання;

  • чинить профілактичний і лікувальний вплив;

  • очищає пори;

  • освітлює плями постакне.

На очищену шкіру необхідно нанести необхідну кількість засобу. Косметику можна застосовувати на всю поверхню обличчя або локально. На долоню досить видавити трохи засобу і нанести його на проблемні ділянки. Це можуть бути пігментні плями або зморшки. Концентрат активних компонентів за короткі терміни повертає шкірі блиск і красу.

На сироватки з вітаміном С наш рейтинг складено на підставі відгуків покупців.  Важливо пам'ятати, що вибір косметики залежатиме від типу шкіри, віку, а також проблем, які потрібно вирішити.

Висновок

Сироватки часто називають "концентратом краси". Завдяки насиченому складу компоненти проникають глибоко в шкіру і працюють на клітинному рівні. Якщо ви по-справжньому дбаєте про молодість своєї шкіри, рекомендується професійна сироватка з вітаміном С. Продукт багатофункціональний, економічний, містить активні компоненти.  Для салонів краси та косметологів є можливість замовити професійну косметику великим і дрібним оптом у магазині косметики Lotana , а отримати консультацію, допомогу в індивідуальному підборі та купити в роздріб онлайн - у KRASOTA Shop.

До речі, зараз на сайті KRASOTA Shop діє розпродаж косметики. Тут ви знайдете найкращі знижки та акції на ваші Улюблені Бренди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головне фото: freepik.com