Не поспішайте колоти ботокс: косметолог розкрила секрет, як позбутися зморшок під очима (ВІДЕО)

Догляд за обличчям і тілом
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дівчина робить масаж обличчя, фото
Фото: freepik.com

Можливо, результат не такий швидкий, як від ботоксу, проте це точно безпечніше

Раніше ми писали, що таке фейсфітнес та як правильно його виконувати. А у цій статті поділимося лайфхаком від косметолога, як розкрити погляд та зробити зморшки під очима менш помітними.

Якщо ви помітили зморшки під очима, не поспішайте записуватися до косметолога на уколи краси. Позбутися їх, а заодно гарно розкрити очі та зробити погляд виразнішим можна й в домашніх умовах. Для цього косметологиня Ольга Позднякова радить три рази на тиждень робити спеціальний масаж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Масаж обличчя: покрокова інструкція

  1. Розглажуйте шкіру вказівними пальцями біля внутрішнього кута ока. Косметолог зазначає, що робити це потрібно вдвічі повільніше, ніж показано на відео.

  2. Розтягніть коловий м’яз ока по кістковому краю за допомогою вказівних пальців.

  3. У зовнішнього кута ока зробіть глибокі проникаючі рухи на розкриття.

  4. Перейдіть до зони над бровою. Крок за кроком розтягуйте коловий м’яз ока. Повторіть ті ж самі дії навколо іншого ока.

Вас просто вразить ефект від цих прийомів. Ваш погляд розкриється, а зморшки стануть менш помітними. Робимо масаж по незначній кількості крему, по два-три підходи, три рази на тиждень,
- каже косметологиня.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про особливості весняного догляду за губами. Як зробити їх свіжими та здоровими - розповідаємо у цій статті .