Це вже було, але... Показуємо наймодніші брови 2024 року (ФОТО, ВІДЕО)

Догляд за обличчям і тілом
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Модні брови, фото
Фото: prostyle.in.ua

Ви будете здивовані!

Раніше ми вже розповідали, яка форма брів буде в моді цього року. А тепер розкажемо про колір, адже брови — це не лише форма! 😅

Вибілені брови — тренд, який ми вже бачили багато років тому, повертається! Цьогоріч ми побачимо немало модниць з вибіленими або ж трохи освітленими бровами, передає lux.fm . Як вони виглядають — дивіться нижче у цьому матеріалі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що вибілені брови вперше стали надзвичайно популярними ще у 90-х роках. Час від часу його використовують у своїх показах імениті дизайнери з усього світу.

У TikTok зараз дуже популярні відео з хештегом #bleachedeyebrows. Дівчата з усього світу долучаються до нового-старого модного тренду, щоб довести, що з вибіленими бровами — теж красиво! Більш того, такі брови допомагають підкреслювати екстравагантний стиль макіяжу очей.

А якщо ви не наважуєтесь зробити їх максимально світлими назавжди, можете спробувати замаскувати брови косметикою. Деталі — на відео нижче 👇

Раніше ми також розповідали, як підібрати форму брів та зачіску за типом свого обличчя. Даємо не лише детальну інструкцію, а й зіркові фотоприклади.