Невже "ниточки" повертаються? Дізнайтеся, яка форма брів буде в моді у 2024 році

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тренди в індустрії краси — річ ну дуже непостійна. Ще нещодавно жінки замальовували свої веснянки тональним засобом, а сьогодні вони на піку популярності, через що багато модниць шукають способи, як їх натурально намалювати . Те ж саме стосується й брів. Колись усі ходили з тоненькими "ниточками", потім намагалися намалювати густі й широкі... А які брови будуть в моді у 2024 році? Розповідаємо у цьому матеріалі.

Модні тенденції швидко змінюються. Наприклад, у дев'яності тонкі брови були у тренді, і кожна друга дівчина прикрашала свої очі акуратними "ниточками". Проте з часом цей тренд змінився, а всі жінки почали відрощувати брови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні на подіумах можна побачити різні варіації оформлення брів, але це не означає, що всі вони стануть популярними в повсякденному житті. Головний тренд 2024 року — натуральність та доглянутість. Якщо природа обдарувала вас соболиними бровами, то носіть їх з гордістю, злегка коригуючи форму за потребою. Маєте світлі та ледь помітні брови? Вони теж будуть в тренді цього року.

А якщо ваші брови взагалі не ростуть, то не варто засмучуватися. Сьогодні індустрія краси пропонує багато методів, які допоможуть вам намалювати бажану форму: олівці, помадки, тіні для брів, перманентний макіяж — обирайте те, що вам подобається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як підібрати форму брів і зачіску за типом обличчя. В цьому матеріалі ви знайдете детальний б'юті-гайд.