Бальзам для губ, але для ніг: навіщо мазати ним стопи

Догляд за обличчям і тілом
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення жівчини, яка відпочиває на дивані
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Бальзам для губ чудово діятиме на шкірі ніг

Жінки надзвичайно дбайливо ставляться до своєї зовнішності і догляду за тілом та обличчям. Але не варто забувати, що піклування потребують також стопи ніг. Хочеться, щоб вони були м'якими, ніжними та доглянутими.

Використання зволожувальних доглядових засобів допоможе досягти бажаного ефекту. Але, якщо їх немає під рукою, варто скористатися бальзамом для губ, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бальзам по догляду за ніжною шкірою на губах володіє багатьма корисними властивостями. Він гарно зволожує, живить і приносить багато користі, особливо, якщо ноги з тріщинами, пересохлою шкірою на стопах чи жорсткі.

Бальзам чудово діє на суху шкіру ніг, позбавляє відчуття втоми, напруги, зволожує, пом'якшує і попереджає появу тріщин.

Бальзам відновлює та живить шкіру, адже має у складі багато олій, антиоксидантів, вітамінів. Після використання бальзаму шкіра набуває шовковистості і ніжності. Засіб чудово вбирається шкірою, не залишає липкої плівки та жирності. 

Як використовувати бальзам 

Після миття ніг дочекайтеся повного висихання шкіри. Тоді нанесіть бальзам легкими рухами, обережно втираючи його у шкіру до повного вбирання. Бальзам ефективно подіє, якщо нанести перед сном. Також одягніть на ноги м'які шкарпетки, це зігріє і підсилить ефективність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що робити, щоб шкіра на губах не пересихала і не лущилася. Можливо ви припускаєтеся помилок у догляді, яких варто уникати.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.