Позбудьтеся кондиціонеру - і не пожалкуєте! Названо найкращий засіб на заміну

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Напевно ви помічали, що  коли стає прохолодно і ви змушені одягати головний убір, ваше волосся стає тьмяним і швидше починає бруднитися.  Хоча доглядаєте і миєте волосся ви так само як і раніше.

Але причина цих  негараздів може ховатися у вашому засобі для волосся. Знаменитий перукар Том Сміт розповів про важливий момент, який варто врахувати вже зараз, щоб запобігти пересиханню волосся, розповідає unian .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Експерт з волосся радить, що саме потрібно зробити, щоб холод і вітер не пересушували волосся і не зробили його ламким. Він зазначає, що цей спосіб не потребує зусиль з вашого  боку і коштує невеликих грошей. Вам не потрібно ні приділяти  додаткового часу, ні докладати спеціальних зусиль, а якщо вдома є маска  - то навіть не доведеться витрачати зайві гроші, розповідає професіонал в області зачісок.

Потрібно просто замінити кондиціонер, яким ви зараз користуєтеся, на маску для волосся. 

"Наступного разу, коли ви будете мити голову, використовуйте маску замість кондиціонера, а для поліпшення ефекту розчешіть волосся за допомогою гребінця tangle teaser або вологою щітки. У холодну погоду волосся потребує сильніших кондиціонуючих засобів, все дуже просто",

- додав експерт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Холодна погода не повинна позначатися на зовнішньому вигляді вашого волосся. Експерти рекомендують доглядати не лише за красою зачіски, а й за гігієнічним станом всіх аксесуарів , якими ви користуєтеся.