Сильно жирніє волосся? Спробуйте один старий трюк з феном

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кожна дівчина приділяє увагу своєму зовнішньому вигляду. Для деяких це стає частиною щоденного ритуалу, де одне з найважливіших місць займає волосся. Проте, щоб досягти гладких, блискучих та слухняних локонів не достатньо лише помити волосся шампунем.

Деякі люди вважають, що відмова від фену може поліпшити стан волосся, але це не зовсім правда. Стилістка Еббі Юнг поділилася в TikTok старою методикою правильного сушіння волосся, яку вона знайшла в старому  журналі. Ба більше, цей метод допомагає дівчатам, в яких волосся швидко стає жирним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Можливо, ви помічали, що після миття голови волосся не залишається свіжим, якщо його просто висушити на повітрі. Чому ж воно так швидко жиріє? Річ у тому, що під природного висихання волосся сало зі шкіри ще більше прилипає до нього, а це призводить до необхідності частішого миття голови.

Тому варто сушити волосся феном, адже так воно довше буде залишатися свіжим. Проте потрібно знати, як правильно це робити.

  • Перш за все, перед використанням фена, праски або будь-якого іншого термічного пристрою, який впливає на волосся, слід використовувати термозахист. Це надзвичайно важливий крок у процесі сушки.

  • Також не рекомендується направляти гарячий потік повітря занадто близько до волосся, оскільки це може призвести до перегріву і травмування, а також вплинути на стан шкіри голови.

  • Якщо ви все ж не бажаєте використовувати фен, спробуйте висушити ним лише коріння, а довжину волосся залиште сушитися природним шляхом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як доглядати за волоссям після кератину. Ми поділилися порадами експертів.