Найлегший спосіб підібрати ідеальну зачіску: треба всього 1 хв, зате результат буде вау!

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Багато людей довгий час мріють про зміну іміджу за допомогою зачіски. Але не наважуються це зробити, щоб не зашкодити своїй зовнішності. Адже за допомогою правильно підібраної зачіски можна підкреслити переваги обличчя і приховати недоліки.

Перукарі за допомогою зачіски здатні творити справжні дива. Зміна кольору, стилю і довжини волосся може змінити людину до невпізнанності. Формулу визначення ідеальної довжини волосся відкрив авангардний перукар і новатор у світі перукарського мистецтва Джон Фріда, розповідають patrioty.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Найлегший спосіб підібрати ідеальну зачіску: треба всього 1 хв, зате результат буде вау! - фото №1

Джон Фріда вже третій представник покоління перукарів у своїй родині. Він англійський перукар та стиліст, який заснував бренд John Frieda та є власником мережі салонів. З 16 років намагається змінювати і покращувати світ і робить своїх клієнтів красивими.

Саме Джон відкрив легкий і простий спосіб, щоб підібрати ідеальну довжину волосся і зачіску, яка пасуватиме обличчю. Він помітив, що щелепна кістка визначає, яка довжина найкраще підійде до обличчя.

Для визначення потрібно:

  • лінійка;

  • олівець;

  • дзеркало і 1 хвилина часу.

Найлегший спосіб підібрати ідеальну зачіску: треба всього 1 хв, зате результат буде вау! - фото №2

Станьте перед дзеркалом і помістіть олівець під підборіддям вертикально. Так само вертикально помістіть лінійку під вухом. Якщо кінчик олівця знаходитися на відстані менш як 5,5 або 5,7 см від нижньої частини вуха, вам пасуватиме коротка довжина волосся, а якщо відстань буде більша, ідеальне рішення для вас – довге волосся.

Для прикладу - Мішель Вільямс та Одрі Хепберн пасують короткі зачіски, а Сарі Джесіці Паркер надзвичайно гарно з довгою довжиною волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За допомогою цього способу багато клієнтів наважилися на зміни у своїй зовнішності. Ви можете перевірити на собі і дізнатися, чи пасує вам ваша довжина, а можливо потрібно наважитися на експеримент і додати певних змін у свою зовнішність.