3 вишукані зачіски на Новий рік, які ви зможете зробити самостійно (ФОТО)

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наближаються новорічні свята, тому саме час подумати про святковий образ, зокрема про зачіску. Ознайомтеся зі статтею про те, як легко створити власноруч красиву зачіску на Новий рік, яка зробить вас справжньою зіркою вечора!

Створити оригінальну та красиву зачіску на Новий рік можна з мінімумом зусиль. Вам не варто робити на голові якісь складні конструкції, адже зараз в моді мінімалізм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Один з простих та красивих варіантів — це зачіска зі стрічкою. Ви можете зібрати волосся в пучок і перев'язати його стрічкою, а можете зробити невеликий бантик позаду, додавши образу ніжності та невимушеності.

3 вишукані зачіски на Новий рік, які ви зможете зробити самостійно (ФОТО) - фото №1
3 вишукані зачіски на Новий рік, які ви зможете зробити самостійно (ФОТО) - фото №2

Повністю зібране волосся виглядає урочисто та стильно, тож зверніть увагу на звичайний пучок. Пя універсальна зачіска підходить як для щоденного використання, так і для великих свят. Пучки можна робити акуратно, без жодної випадаючої волосинки, або об'ємними та неакуратними, адже вони теж ідеально впишуться в новорічну атмосферу.

3 вишукані зачіски на Новий рік, які ви зможете зробити самостійно (ФОТО) - фото №6
3 вишукані зачіски на Новий рік, які ви зможете зробити самостійно (ФОТО) - фото №7

Класичні локони — це новорічна класика. Вони завжди виглядають бездоганно та привертають увагу. У тренді цього року масивні хвилясті локони. Щоб підкреслити вишуканість та стриманість, використовуйте масивні шпильки або прикраси для волосся. Вони допоможуть зробити волосся біля коріння гладкими та фіксованими, а волосся за ними — рухливими та об'ємними.

3 вишукані зачіски на Новий рік, які ви зможете зробити самостійно (ФОТО) - фото №9
3 вишукані зачіски на Новий рік, які ви зможете зробити самостійно (ФОТО) - фото №10
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, як зробити красиве волосся за допомогою природних засобів. Дізнайтеся про 15 головних трав із різним ефектом.